tisdag, oktober 23, 2012

Promenix genom staden... :

TISDAGENS MÅLTID: / UgnsKassler med kokt potatis/grönt: äpple+päron+tomat+äppelcidervinäger/StandardMjölk/


Min nya kornblåa sak... att ha "si sådär om sistens" och "helt apropå".

Det är ingen annan som vill ha denna platsen eller ens kliva in i denna...
En bild innan jag klev ned i bädden i morse:
 

Starten av promenixen... (1 tim 20 min - inräknat bloggplåtning).
Min ficklampa, men idag behövdes denna ytterst lite.Lugna puckar, förutom fladdrande "Halloween lyktor"  här och var.
Jyckarna i bild mot slutet av stadspromenixen och de var kopplade allihopa... något de behöver oxå vara ibland... kopplade, faktiskt.


Några  "BloggPlåtningar"  på mig och jyckarna innan vi hoppar in i bilen och åker hemåt...
Det idag väldigt fina stadsbilder.


Varsin påse till film väntar - kanske lakritspandan åker med... återstår 
 att se.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~
MUSIK:


NattBloggen:

Papperssäck 2-blads 240 l 50/fp

BildKalender 2013 

KONTORSPROFFSET

När man ändå beställde, så varför inte en bildkalender för att vara i god tid ute. 

Utbudet var bra när man hade flera att välja på.

Valet föll på impressionism/konst...  Jag tänkte att det kanske kunde vara lite roligare att vända bladet på och att jag kanske kommer ihåg att göra detta också, när det är något jag vill titta på som omväxling. Man får hoppas att någon i hushållet gör detta då.

Jag har redan fått min prenumerationstimkalender 2013 till min fickallmanacka i skinn.

(som kommer en gång om året i god tid )

 Just nu ögnar jag igenom denna och får då se att vecka 29 (15 juli-21 juli) har veckocitatet

 " Tro på dig själv ingen annan gör det." Amelia Adamo

Fritzell Nordic AB

 

Jag har sovit flera timmar och är nu tillfälligt uppe. Tagit min dagtablett runt kl 04.00... gick in till min bädd för att somna igen, men blev oroad av att någon kom och lade sig bredvid... efter några muttranden valde jag att stiga ur bädden. 

 Det första jag gör är att ta mig lite citronvatten för att skölja halsen, som känns något torr och för att samtidigt få i mig lite C-vitaminer i förebyggande syfte.
Till slut hamnar jag i min fåtölj framför PC:n.

Jag funderar lite på vad jag kan blogga om vid denna tidpunkt och det faller på kontorsproffset.
Helt plötsligt kommer jag igång... åhhh... hmmm... 
Jag gäspar allt mellan varven medan jag bloggar.
Nu är jag trött igen och skall ta mig en kort vila... liten klick mild naturell yoghurt-knäckemacka med gräddost till det sista Te:et. Lite ostutdelning till 4 st i samma veva.
Så här ser statusen ut i bild nedan, skönt att vara pigg och vaken, men nog vill man sååå förbannat gärna sooova. Jag skulle faktiskt också ha duschat, men skippade detta då jag inte alls kände för detta.


Självtagna bilder på mig  eller rättare sagt självupptagen, nedan i inlägget, så ser statusen eller rättare sagt jag ut i samma veva som en annan har tid att blogga. 

Tystnaden är inte total, men ensamhet kombinerat med vaksamhet och vakenhet... för någon timma eller 1/2 timma sedan rörde det på sig i svalen. Jag hör ett surt muttrande från Nellie och går upp för att smygkolla läget.Zorro har blockerat sovrumsdörren och jag ställer mig vid sidan om Zorro och gör samtidigt ett gestikulerande/viftande att läget är under kontroll. Nellie slinker då snabbt förbi och jag kan lugnt sätta mig vid bloggen igen.

Det var allt för mig och en torr komentar såsom: Tack och hej!
... känner jag då rakt inte att jag vill avsluta bloggningen med utan istället med min signatur som jag har tagit mig tid åt att placera väl och vart är detta?
 Jag vill inte att denna skall vara malplacerad... men kram, puss... etc... känns lite för gulle-duttigt för min smak.  En rejäl "..." skulle nog sitta fint tycker någon, men inte alla.

Näe, men lite överreklamerat känns det för mig snarare, men å andra sidan kan det finnas någon som just nu eller då vill suga på denna. Kanske är jag sparsam med denna, men tänk lite... eller jag också kanske... man kan alrdig säga varken ja eller nej för mycket... eller?

Det där sista i bloggen var menat att låta pretentiöst och sriöst eller rentav kulturellt och mångfaldigt, men kanske stannade rentav på enfaldigt.
Det är till att göra en höna av en fjäder.

DAGENS PLANER:  // MATHEM i hallen med fina kassar//plocka upp maten //hushållets måltid// promenix//vila mellan varven// främst blogga, eventuellt surfa om jag hinner//

Goder Natt,
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥