måndag, februari 28, 2011

Det är faktiskt... 3:En "Tulipanbukett" fick man för maten idag och dessutom lite skämt i form av;
att det var för att det är Palmedagen och någon annan inflikade kort därefter lite på skämt om kokta grönsaker kontra legymer. Någon höll på att glömma att lägga upp "legymerna" på min tallrik och denne skämtade snabbt i något barskt ton att här får du bara för att det är Palmedagen och sedan något om att det tjatas för mycket... och, ohhh, jaaa, för det har även nått min blogg till slut.


Förövrigt en "skridskoåkning" ute på hal is med jyckarna på backarna, men det gick bra ändå trots valet av dojjjor... sååå nu sover jyckarna djupt och skööönt, men även herrskapet har hunnit med en vila.Det är faktiskt... 2:

MUSIK:

CD 4 går här: (the glory of french baroque)Det är faktiskt...:...en vanlig sketen Måndag här, men en Söndagstämning råder här... Gert väckte mig med dags intaget vid kl 12.05 och jag låg kvar och fjäskade med närmsta hund... efter ca 10 min. gick jag upp.


(NattaKäket blev faktiskt en enkel äppelpaj i ugnen. Tja... rapsolja... ströbröd, skivade äpplen i en mindre form och på detta kanel och socker och lite ströbröd och in i ugnen på ca 175-200 grader i ca 30 minuter då det var mindre mängd.
Och lite A-fil i kanten.)(Medans jag både surfat, klätt mig och nu desutom bloggar står  MÅNDAGSMATEN i ugnen och de kokta grönsakerna på spisen (morötter och lök).Rapsolja, skivad potatis runt om och i mitten; spenat, grönkål & smulad fiskbuljongtärning och till sist den frysta rödspättan överst med lite salt och malen svartpeppar på.

Den frysta rödspättan köptes med extrapris.

MUSIK:NattBloggen:... nu känner jag mig mycket mera upplyftande efter duschen, faktiskt, en macka och te hägrar...
Det blev mycket bloggat på en Söndag, just.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥