tisdag, september 29, 2020

VECKA 40 catfish blues ~ Lady Golden:

Jag ringde TropakvarieFiskImport och där fanns en passande ancistrus hona i perfekt storlek!
 Jag fick avboka "specialbeställningen" i  Bäckebol. Klart de blev besvikna, men de skulle lägga den i ett av akvarierna. Det var ju ett akutfall!  Inte ovanligt att Hannarna svälter sig...

Honor har i sidorna någon kardborrefäste så honan fastnade i håven, men till slut slingrade hon sig ur och försvann smidigt in bland Amazonasplantorna. Hoppas få se mer av henne. "skägg Aron" har hållit sig gömd men kom fram vid matdags och är försvunnen igen. 
Nya honan har en liten mera färgskiftning åt honung eller senapsgult så låt mig presentera den nya honan som Lady Golden!
LUNCH sjuttiotalsklassikern "kassler Hawaii" med åttiotalsklassikern "AVOCADO"
MIDDAG pasta Bolognese
 Jag saknar knappast klassikerna, men däremot de fina fräscha åttiotals sallads bufféerna till humana priser för folk och att man även ofta hade en vegetarisk dagens söndags buffé åt vanligt folk med humana priser.
Sallader idag ute - är inte aptitliga!
 Men desto mera däremot i livsmedelsaffärerna även i frysdiskar är givet så mycket mera och så mycket bättre. Lättare att bli sin egen kock i dagens läge om man säger så...
Vi är inte vegetarianer... Här äts först och främst fisk och kött, däremot kyckling mera sällan.
Förövrigt är vi rekommenderade utav läkare att ha mycket mera kött på tallrik annars är det väldigt bra mat på tallriken. Jag tror inte en vegetarian behöver vara orolig, det finns tabletter och eventuellt annan rådgivning.
Åldringsvården är bedrövlig, men annars har det gått framåt i utvecklingen inom sjukvård när det gäller rehabilitering att återhämta sig. Jag blev många gånger imponerad! Inte bara rehab utan även medicinering som kunde anpassas efter ens livsstil. KAFFE! var det bästa!!! ;)
KVÄLLSFIKAT & HÖSTFIKAT med TE på kvällen.


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥