lördag, oktober 10, 2009

HARRIET Dagen

... och nu är jag färdig med lite HalloweenStämning ute i köket...

Vi delade på en "Favorit" från Via Veneto och därefter tog vi snabbt en bulle med kaffe till och så åkte jag och Gert med hundfarna ut till Fjärås Bräcka!

Nu är vi hemma igen och satt i oss en bit Budapestlängd till kaffet. Hobbyrummet är stängd pågrund av golvjobb. Farsan har erbjudit sig att fixa mattan på golvet och nu lackat denna... lite senare när golvet torkat in skall vi se en deckare "WALLANDER ~ prästen". Imorgon kväll blir det en lackning omgång igen på golvet och först på Onsdag kan vi lägga in WiltonMattan "Zafirah". Och ett litet bildresultat längre fram då... på mattor.

KlädBloggen:

Mina senaste inköp från ELLOS :))) Jag är väl inget modeorakel, precis, och ingen direkt skofantast. Men här kommer mitt mode...

En svart festtopp... med en massa detaljer som kanske inte direkt blev synligt i bild. Jättehärlig!!!

En mönstrad topp med ett svart silkestyg innanför för den härliga känslan. Fin topp men samtidigt medelfin som passar till många tillfällen...

Färg: Hallonröd och ett härligt mjukt glansigt tyg med silkeskänsla.

En svart bolero med puffärmar att ha till...

Från Indiska och funkar både som brosch och att ha i håret... fastnade för dessa direkt. Och köpte dessa igår när jag och Gert var ute på NääsSlott och på vägen hem vek vi av mot Allum. Tanken var ju som accesoar till finkläderna.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥