måndag, september 17, 2012

VECKA 38/MÅNDAG/UnderKläder:

Plötsligt ringer det på dörren. Jag är inte tillräckligt snabb, men drar i dörrhandtaget som för att visa att jag hör signalen och flyger då på nyckeln. Utanför är mitt lilla paket från CELLBES.
Jag norpar den fort som attans och ropar lite lätt ett:- Tack!  Därefter låser jag snabbt dörren om mig och flyger snabbt tillbaks ned i bädden igen.
The Goatlord kryper ned in till mig... vet inte när, men plötsligt hör jag en fnittring och något om att klockan är två. The Goatlord får som svar från mig i en liknande ton att det är nog något tidigt för att vara mig.

När jag väl känner mig redo för att kliva upp ur bädden är då det första att slita upp plasten på det mjuka paketet och där i är mina underkläder. Trosorna i den ena och BH:na i den andra.

DirektLänk: Mjuk BH 2-pack
DirektLänk: TROSOR 2-pack

... och 2 stycken räkningar också:) ... som påminnelse att jag måste sätta mig ned med dessa idag någon gång. Vi får väl se när???

I vilket fall som helst prioriterar jag den senaste modellen från Cellbes och jag kan avslöja att jag givetvis väntar på liknande underklädsel från Ellos för att ha till nyårshelgen fast i mörkare mera blodröda färger.

En ny vecka/ny dag med  nya underkläder med den senaste modellen CELLBES för.


Efter bloggat med kaffe är det nu maten som är på gång och vardags-stassen är på.
Det här var starten på min nya vecka.

NattBloggen; Söndagen:

SÖNDAGENS MÅLTID: /kotlett/klabbig risotto/grönt: pressgurka/äpple/päron/paprika/morot/vitkål/


En promenad "standard" och en kortare "bensträckare" :
Till sist ett fikastopp och kom hem väldigt sent. Jag har fixat till ugnsäpplen/duschatbloggar och nu väntar ugnsäpplen/strösocker/kanel/ströbröd/TV/recliner vila/ Plötsligt har jag piggnat till...
Denna Söndagen kändes lite utav en baksmälla, men för min del hade detta inte med vädret att göra...
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥