lördag, oktober 11, 2008

TESTAMENT ~ Formation of damnation 2008

Nu var den avlyssnad och redan måste jag påeka att efter en enda lyssning på musiken. 5/5 Omslaget var passande och snyggt, så mycket mera än så har jag inte att säga att efter en enda lyssning och just begrundat omslaget faktiskt sätter: 5/5 Bra jobbat!

Veckan som gått...och Fredag & Lördag!

LÖRDAG Vi var lite griniga i Fredags, omställning mellan sjukhus och hem är jobbig, men Gert är hemma nu och står på kölista mellan mitten av November till mitten av December. Idafg har varit toppen vi sov gått och hade en skön långsovmorgon och vi slappade och låg kvar i sängen. Vi gick upp vid 12.30 och jag gjorde iordning köttbullar & mos med mjölk. Vi har varit ute idag och haft det härligt därefter. Vi åt tonfisksallad med citronvatten och efter detta kaffe med center & nougat. Nu surfar vi och lyssnar på Slipknot "Vol.3: (the subliminal verses)härlig Lördagsmusik. 5/5 Här ute är gårdsfest på vårt torg i lokalen där, förresten varje fredag och Lördag, eftersom denna lokal numera även hyrs ut till allmänheten. Men såklart vi har juh mycket mer förmånligt pris, vi som bor här... men det är billigt ändå för de utomstående... men så länge festerna sköts. De kan bli vilt ibland också eller oftare. Lite senare blir det morsans äppelkaka som hon har gett oss och vi ska ha vaniljsås till!

...i veckan som gått. Nu i veckan har det vart lite rörigt med läkarbesök & prover. Och att jag själv fick ta itu med FörsäkringsKassan för mig själv ~ först var det rörigt med att arbetsgivaren också måste kontakta FK och i detta fall var det previa företagshälsan, som ska gör detta genom att jag ska ringa och frisk/sjukanmäla mig där. I och med att arbetsgivarna på jobbet har hjälpt mig med EAC och av familjeangelägenheter, så har datum för när FK ska betala ut pengar till mig blivit rörigt. Både för arbetsgivare, Previa, FK och mig. Men till sist blev det från och med det första datum jag har läkar intyg på. FK undrade varför det tog så lång tid för mig att gå till läkare, men jag orkade inte svara på detta. Jag har vistats på sjukhus och mått dåligt + att sköta allt så att det ska funka och allt detta i 2 olika omgångar! När detta var fixat så visade sig att jag skrivit novembermånad itället för september:) så jag fick skicka in en ny och denna gång ringde FK igen omatt datum är nu uppklarat, men försäkringsläkare vill nu ha uppgifter från min läkare som denna tycker saknas.Så i nästa vecka måste detta fixas också... Och nu i veckan blev det klart i vardagsrummet med Ikeaskåpen och jag är nöjd!!!!!!!!!!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥