torsdag, juli 09, 2009

En följetong av väder

Följetongen fortsätter på det dåliga vädret med ösregn för att senare bli grådisigt...

Maten idag var Strömming med dillsås, kokt potatis och en sallad.

Nylackat?

Min outfit för idag då: Dojjorna: Brooks /röda dam stlk 41 Strumpor: Ullared GEKÅS/svarta dam stlk 41 Jeansbrallor: Ellos / blå dam stlk osäker tror 54-56 i vilket fall som helst är de en aning stora i midjan, jag har ett skärp till att dra åt svångremmen Top: Lindex / regnbågsfärgat med en rad av strass /dam stlk large Munkjacka: Ullared GEKÅS/ svart plysch/dam stlk large eller X-large Fotograf? Givetvis Gert när det är helfigur, men alltid jag när det är närbild, jag ska börja bli mera nogrannare med copyrighten på bilderna hädanefter, för nogrannhetens skull, ja, efter många tagningar vem 17 minns;)

SMINKPORTFÖLJ Denna är då köpt vid Orienthuset också, men byggnaden ligger intill vid sidan om.

Nylackade naglar ur portföljen... Anarchy in the U.K Jag är inte vän av ordning... men jag håller faktiskt på och tömmer (eller städar) vilket jag gör någon gång ibland för att bli av med sådant som jag inte använder, sparar? tja, jag gör även detta:) Hittills 3 kassar och så ser det utså här ändock efter några dagar. Däremot Gert har mera ordning här och jag tror inte att han vill dela garderob med mig! Som han någon gång sagt "anarki". En gång var nog rätt så i början av vårt förhållande och jag hade tvättat och burit upp allt~mina kläder till mig och sedan slängde jag Gerts kläder på fåtöljen och sade faktiskt:- Här har du skiten! Men givetvis tvättar vi båda och dammsugning väljer vi en gemensam dag för att hjälpas åt genom att jag har haft: sovrum,hall, toa, kök... Och Gert vardagsrummmet och hobbyrummet... låter detta lite? Nä, det är faktiskt ca 1/2 lägenheten... Med tiden får man in vanan och så... jag kan både laga mat och diska, även Gert som inte är intresserad av matlagning kan göra du vet halvfabrikat någon gång och diskning kan Gert t om vara bättre på att ta ett tag i ibland. Tvättar helt själv och hänger upp tvätten kan Gert också göra helt och nu sedan stamrenoveringen, skaffade vi en tvättmaskin där locket här uppe på höjden, en liten smal en... men den funkar ännu och är bra är nöjd med märket "CANDY"... ca 2timmar tar detta och centrifugen är 1400, men vi har den inställt på näst lägsta 800.

Som sagts dessa förvaringar från IKEA gör ordningen lättare, samtidigt som det ser snyggt ut.

Nyvaken...

Väder och himmel just nu: lugnt när det gäller vindarna och vi får se hur dagen utvecklar sig då. Det kan gå hur som helst.

En alldeles nyvaknad jag men lite trött... ja, bara lite granna. Det är en fullkomlig tystnad förutom någon enstaka bil då och då. Men det är klart att denna tystnad kan inte på något vis jämföras som långt ute på landet, men för en större stad som Sveriges andra stad är den tyst och skön. Jag tog mig ett glas tevatten och jag tror att jag om en stund ska vila mig lite ändå. I går sov jag oerhört många timmar och det är nog därför som jag är uppe med tuppen även om det inte finns någon här just i Björkekärr, men det är annars inte långt härifrån för att få höra en gala, närmare bestämt åt en lite bit närmare åt centrumhållet. Men då får man svänga av givetvis åt Delsjöhållet till innan.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥