söndag, oktober 04, 2009

Stormbyar...

Vädret var okej, trots allt, men det var mycket blåsigt. Gert körde bilen och vi andra var ute en hel del med hundarna, medans Gert höll sig avsides för de hårda vindarnas skull.

Vi blev bjudna på fylld paprika med ketchup/paprikasås och kokt potatis tili och även en sallad.
Mätt blev man och dessutom en kanelbulle till kaffet efteråt. Jag har aldrig direkt reflekterat förut över Bullensdag förräns förra året när Gert var på HögsboRehabCentret. Gert ville byta bort sitt matlagningspass mot något annat... och arbetsterapeuten hade funderingar kring att åka ut på en fika på bullensdag, men Gert skulle betala ur egen ficka. Någon annan opponerade sig mot detta och menade att det är inte meningen att patienterna skall betala på sina pass hur lite eller mycket det är. Men det ordnade sig och Gert fick göra något annat då och bullar tog jag med mig och bjöd någon annan istället. Nu dricker vi muggarna kaffe och jag bloggar, för att om en stund duscha och massera varandra, fri massage;) Och någon film efteråt då?

MUSIK:

BLACK OAK ARKANSAS ~ balls of fire (1976)

MorgonTe; God Morgon, alla!

Vi har vaknat och tar det lilla lugna... sömnen var god. Och nu dricker man muggen TE. En strepsils av smaken honung/citron för halsen slank ned den också. Idag blir vi bjudna på middag. En gråblåsig Söndag är det förövrigt. Vi hörs, //HV

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥