torsdag, juli 03, 2008

HETA DAGAR

TISDAG På tisdagen var vi i Slottsskogen och promenerade och försökte lära Nellie lite socialt beteende och försöka få bort det hemska skällande lätet då hon låter värre än en pittbull! Annars är hon förövrigt duktig och är en ganska tuff tik för att vara collie.

ONSDAG Spenderade ca 3 timmar ute vid Nääs Slott under Onsdagen med jyckarna... Väl hemma så käkade vi ute på balkongen med ett glas stort Spritzer och en god sallad till innehållande: grönsallader, cashewjordnötter, sumari sticks(kräft eller krabb stänger), tonfisk, tomat... ganska gott och nyttig lättmat i värmen och vilken härlig vindtstilla natt. Vi ska snart gå och sova en stund för att lämna in bilen på morgonen och kolla upp nånn broms som börjat ge ett tjutande ljud... Jag ligger lite efter här på bloggen, men det är juh inget som hindrar en från att att igen detta i en sammanställning. Och jag har vart lite för trött för detta... TORSDAG Har nu vart hos Bilia och det visade sig att det var inget fel på bromsarna utan det behövdes smörja upp bromsklossarna för de gick på bromsskivorna och samtidigt fixade han till blinkerlampan som ska vara orange, men gav tydligen vitt sken...

Äntligen hemma och nu blev det lite frukost, surfning och sedan lägga sig och vila sig lite... Är nu uppe igen och städat i ena garderoben och fick ihop en hel stor plastkasse full med kläder som ska slängas och fick då bättre ordning. Snart blir det pannkakor med grädde, jordgubbsylt och mjölk! Det blev också en standard promenad med jyckarna här hemma och den äldsta hunden sackade efter och till slut var hon borta, i värmen fick man leta efter henne och till sist fick vi se en skymt av henne och ropade på henne, men då fick hon fart och stack iväg, så man fick springa efter henne. Till sist hann man fatt henne... hon var säkert trött! Men annars åt de alla sin mat när vi kom hem.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥