lördag, januari 02, 2010

Årsskifte 2009/10

NYÅRSHELGEN ute i Grindstugan Tjolöholm: Första dagen i bild: 30 dec 2009

Kort och Gott: Packat och iväg...

NYÅRSAFTON 31 December 2009 NYÅRSDAGEN 1 Januari FREDAGEN

Här är jag själv på väg ut...

Denna bilden blev tagen när jag ramlade för det snöade småflingor och ett tunnt lager lade sig på marken. Jag ramlade och blev kvar liggandes och det gjorde ONT!!! Men jag var inte i GBG där ngn alltid kan se... jag var ensam:)))) Men hela knäet är rött och full av skavsår... sedan mattades korttagningen av och jag höll mig inomhus:)))

Per Morbergs DillKött första dagen på året... jag har genom åren ofta fått höra att om första den börjar bra blir rsten bra, men börjar dagen dåligt brukar året inte bli bra och första dagen på året var underbar, trots allt:

2 JANUARI 2010 LÖRDAG

Sista dagen härute... och packning och så där... disk och plock och en snabbfrukost... utcheckning kl 11.30, men det blir 12.00. Och hundarna skall hämtas mellan 12-13 och vi hinner lugnt fram vid kl 12.30 snåret.

På väg... NYCKLAR ÖVERLÄMNAS I RÄTT LÅDA:) Här hämtade vi hundarna på hundpensionat... : Alla åt bra utom Janine 14 år 9mån... de fick handmata med lite skinka för att få henne äta lite uppmjukat foder. Hon kissade inne och jag fick i en plastsäck: ned kissat täcke kudde:) som mu är i källaren och är uppsatt på tvättlistan på TISDAG för att tvättas... Zorro & Titti gjorde på de tre rastningarna som ingick i priset... vet ej nu över vinter om de är lika långa då i is och kyla... men Nellie kissade och bajsade när hon kom in... inte på deras lilla utegård eller på rastning. När vi kom hem tog jag mig ca 45 minuters första riktiga promenad för i år...

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥