torsdag, februari 25, 2010

TYSTNADEN:

... här är ytterligare en position och bild hur man kan se ut med EVAS UNDERKLÄDER. Jag har storlek 52-58... omkring där... stretchmatrial... och man kan skippa sminket. För den som är intresserad av underkläder och hur man kan se ut om man drar 52-58... Jag drar nu en D, men tror nog att man kan ha mindre kupor, för kupa kunde vara lite bättre passform, men jag är nöjd... denna känns bekvämare och stockings som med följde var okej... räcker till ovan knät mera behöver man liksom inte hålla på... Ja, visst vill vi alla se fina ut under oavsett a-ö... så där någon gång ibland och ha lite kul... och känna sig som man vill. Den ceris var okej, men observera den är stringbetonad... och denna röda är stretchig och passar till alla... och är mycket mera för pengarna än ceris.

FAVORITLÅT:

... det råkar vara just spår 6 "down among the dead men" och det är en underbar låt och min favorit... sexan var inte alls planerat... underbar låt.

SMYGPREMIÄR: tema; CERIS

... en tröttsam dag... fast klädsel kom fram snabbt. Ingen dusch utan av med på med klädsel och CERIS var det. Och shot! Några försiktigt trevande och där satt den... Och musik Flash and the pan... grym.


MUSIK: tema; Flash and the Pan

HATTIE:

LÅTVAL: California

LÅTVAL: midnight man

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥