tisdag, februari 07, 2012

Äntligen en ny vaxduk:

VÄDRET: -6 och vindstillaHär är den nya vaxduken, men det blev på Rusta istället eftersom Rusta ligger närmare oss.
35:- /m för vaxduken var ju billigt:)  Jag lyckades fastna för denna och då slapp vi åka ut till Hisingen.


Kanelglasögon från HEMKÖP + kaffe blev mumsigt inne i värmen.Vecka 6 och bra början med film:

TISDAGENS MÅLTID: ugnskarre och ris med sommargrönsaker/ rårivna morötter

Jag ringde och avbeställde min order med vaxduk och istället skall vi åka en sväng om HORNBACH. De har rätt så snygga och lite av varje t om vit spets som vaxduk och dessutom bra pris. Jag har tagit måtten, sååå att man slipper beställa på "måffo" och klippa bort det som blir för mycket.
Jag tänker ha en VALENTINE'S middag här hos oss på tisd. 14 febr. och då vill jag banne mig ha en ny vaxduk. Per morbergs dillkött  har jag planerat göra vid detta tillfälle.
Hej så länge,
//HV

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
FILM: *väldigt spännande & mycket bra*

TREASURE ISLAND (2012)  ÄVENTYR/Sjörövare/pirater/DRAMA  3 timmar


Recliner Fåtölj:


Vecka 7 ser det ut som att min fåtölj skall komma hem... om den ställs i svalen eller rentav i hallen, vet jag ej i nuläget, men frakten ringer dagen innan de kommer och då skall jag  försöka övertala. Jag tror inte jag är sååå stark att jag klarar trapporna nämligen.

Recliner med innyggd fotpall. Jag valde svart i buffalo (konstläder) med tanke på priset och jag tror att den kan gå bra ihop med soffan i hobbyrummet, som är just Buffalo. Soffan väger mycket lite och jag är nöjd med den, därför tror jag att denna fåtölj blir ett bra val.

Det blir uppdatering sedan på fåtöljen när jag fått hem den. Men mjuk och rejäl ser den ut att vara;)♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥