onsdag, juni 17, 2009

Barbeque

Det blev en jättegod grillning såsom Čevapčiči( salt, paprikapulver/krydda och krossad vitlök och blandas ihop noggrant med färsen och sedan istället för att rulla dom till köttbullar, rullar man dom istället till små längder) till detta färskpotatis och en sallad... senare en kopp kaffe och en chokladpudding... gott var detta dock:) VÄDRET Varmt, men blåsigt. Soligt och blå himmel med moln.

Bakom moln Ett tag gömde sig solen bakom moln, men endast under några kortare minuter. Men genast svalare för att snart övergå till hettan igen när solen kom tillbaks igen.

Vindruvsklasar Även vindruvor kan ta sig i Sverige fast då en mindre sorts av variant då...

Vilka grannar? En av närliggandes grannar har också skaffat swimmingpool vilken också täckte närapå hela hela dess tomt. Vilket jobb det måste vara att ha en sådan? den skulle varit inbyggd kanske?

Här rivs en villa ner till grunden. Inte heller var dag sådant häringa händer. Men de nya ägarna verkar vilja bygga upp ett nytt hus där.

En annan granne har satsat på en stor studsmatta som är senaste trenden och blivit ett populärt tillhåll för ungar att hoppa i och när de tröttnat så finns ännu en granne längre bort som har en likadan... verkar något mera poppis än badning... trots värme och sol, men så är den placerad nära skugga.

Jag går ut ur tomten för att ta lite kort och då plötsligt dyker det upp två småtjejer som hojtar att en av mina hundar har smitit ut från tomten! Det visade sig vara Titti och mitt i värmen och efter maten när man var lite lättare svettig, trött och mätt fick springa och leta efter Titti som gick in på fel tomt också till sist fick Titti syn på mig och kom springandes. Väl inne på tomten igen kopplade vi henne i ett långt rep för lös vågar vi inte ha henne igen... och precis då ringer också telefonen och det är mammas faster från Varberg. Strax efter samtalet började också lite delar från fågelholken ramla ned mitt på Nellie som låg och gassade i solen, men inget allvarligt hände och tuff som hon är gick livet vidare! Dags att byta ut fågelholken också;)

... antisocial...

Här tror man att man är antisocial som sjutton för att upptäcka att den som ger sig ut för att vara social är oftare egentligen så mycket mera antisocialare. Låter detta skumt? Kanske det, men bara en livsåskådning inget annat:) Men trots detta hävdar jag bestämt att man tillhör i kategorin antisocial, men ändock med det sociala inom paranteser. Med social inom paranteser är här menat att man inte har en rädsla inför det sociala. Sådärja,nu räcker det med att titta ned för djupt i glaset. Solen är redan framme fastän det är något blåsigt. Snart ska vi klä på oss för att spendera en dag ute i gröngräset och grillning. Ha det så gôtt, //HV

Filmkväll

Senaste Wallander filmen "skulden" var skitbra! Vi hann även med något avsnitt av krigsserien "Band of brothers" som finns i 10 avsnitt och bara hälften har vi kvar att se och skitbra!!! Tom Hanks och Steven Spielberg har producerat denna serie och den är redan ansedd som en av de bästa serier som gjorts och vi kan intyga detta redan av att ha sett femte avsnittet. (Varje avsnitt är på ca 50 min - 1 timma) Vi har precis tagit en kvällspromenad för snabbrastning av hundarna och det var en jätteskön kväll. Snart ska vi se det sjätte avsnittet av "Band of brothers". "Kortare summering av vädret ~ ganska varmt, blåsiga vindar, soligt och klarblå himmel varvat med moln" Och imorgon är en ny dag, kramar, //HV

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥