torsdag, januari 21, 2010

Marcos...

Vi var på "Marcos" Restaurang och åt av Torsdagsbuffé...det blev gulasch och pannkakor... och en expressenstidning och nu är vi hemma.

expressen.se

Det blir till att köpa en tidning det första man gör när vi tar oss ut... 2:- av vad nu tidningen kostar en torsdag går till hjälp... låter som ett bra intiativ... så den som inte skänkt ngt eller såååå, så köp en exressen idag! Faktiskt det bästa alternativet och så får man ngt att läsa också...

MorgonBloggen:

Idag har jag stigit upp lite tidigare och tvätten skall hängas upp idag lite senare. Man hinner varva ned med kaffe och gott om tid idag då. Men jag känner mig seg... Gert har börjat disken och när han är klar, skall jag ta en trasa och rengöra diskbänk och spis och så där. Men det går nog fort...

Här ligger min tablett och väntar på att intas... så där runt 12-13 tiden... så det är lite för tidigt, nästa omgång blir runt 23.00-00.30. Det verkar hittills som förmiddagstabletten funkar. Men det var på Onsdag jag började med denna... men det skall gå minst en vecka först innan jag kan tycka ngt om resultat.

Skrubbsåren på knäet är snart äntligen nästan helt borta från nyårsdagen 1/1 2010, när jag invägde första dagen med att ramla på isen när jag var ute och tog lite kort ute vid Grindstugan ute i Tjolöholm. Det låg ju ett tunt snötäcke över isen och vägen var en grusväg, så det kändes allt. Bild nedan är från när jag ramlade och mobilen flög iväg, men jag hade tur, den landade mjukt.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥