onsdag, april 14, 2010

KvällsBloggen:Det blev en dusch och ett byte av pyjamas och efter detta en ostbit till jyckarna och en ostfralla med te åt oss. Och lite fjäsk med jyckarna också...

Avslappnad och skön...

Happy Hump Day:VÄDRET: +19; sol, värme och blåst

Förövrigt en skön dag ute och nu är man hemma och bloggar och spelar lite FARMVILLE och CAFÉWORLD... pyjamasen är på och jag skall nog hinna med en dusch om en stund också.

Jag håller på att gå igenom mina 3 garderober, varav en är helt klar... ca 8 kassar som skall slängas.

Och imorgon blir det garagestädning och också där lite saker som skall slängas:En koll ned mot Tjärnet och där glider ett riktigt fint leksaksskepp, men med mobilen är den väl inte lika fullt så synlig:


På parkeringsplatsen låg en liten hög av splittrat bilfönster... inget ovanligt alls att få se... men det var ett tag sedan sist, så nu är det igång igen då...


Skönt att koppla av lite...FILM:

Den gråtande ministern (1993)

En miniserie i 3 delar som gått på SVT, varje del var på ca 43 minuter.
SKITBRA!!!

Medverkande bla: Krister Henriksson ~ känd från wallande filmerna, Stefan Sauk, Viveka Seldal, Per Eggers...

MANUS: Leif MagnussonBästa nysläppet hittills 2010:


CRASHDÏET ~ generation wild (April 14, 2010)


Jag steg upp ur sängen efter att det small till ute vid brevinkastet... vi prenumerar inte på GP, men ngn gång har hänt ändå att den åkt in, men det var lite förvånat den fackliga tidningen STpress, vid denna tidpunkten... Jag gick sedan till kojs igen och somnade direkt.

När jag steg upp hade posten kommit och denna var något roligare; ... ICA:s bonus med dess reklam i och det andra var Crashdïets nya band släpp som vi lyssnar på här och inbetalningen gjorde jag direkt och just nu är det på spår 9.
En skitbra platta!!!


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥