torsdag, september 05, 2024

I VECKA 36 JIPPI dax för blogg:

 

Värmen är här idag och inte lite heller. Hamnade i något mera svalkande om inte mera uppskattade Asterix detta. Jag har inte bloggat på ett bra tag... Har försökt vila hjärnan samtidigt som jag fått en del avklarat. Skall i nästa vecka kolla upp rutan på balkongdörren om det är rispor eller om det är smuts. Ingen brädska.

TORSDAGENS kantarellgryta med persilja och purjolök...
Steker först i rapsolja smått skuren potatis med skal på och liten bit av spetskål  - i med kantareller därefter färs som är blandat med endast salt persilja och lök... närapå klart i med den grönaste delen av purjon sedan sist i med gul paprika denna gång hade jag även i lite röd paprika... serveras med bröd.

Soppa från matlådan ur frysen... något förvirrad för tanken var att äta crepes imorgon istället blir det på Lördag.


Kanske lite mera text när jag inte bloggat på ett tag.... men ändå här är den... Bloggat blir inte varje dag men åtminstone någon gång i veckan och inte som nu låta det gå. Jag har testat mobilen och jag är inte nöjd med hur jag samlat på mig bilder bland google foto men men,,,, ordning och reda med vissa saker medans annat är det anarki med. Jag har lite anarki med ordning men det finns de som är värre och det gäller med allt... 


Livet travar på här med flyt... vissa dagar tröttsamt andra inte... beroendes på sömn oftast eller något som skall göras... 

Denna hetta idag som dessutom ligger på mot både balkong och ingång gör det att orken för att skriva mer avtar... 

Torsdagens göromål avklarat och nu inväntas matbil som skall komma ikväll, brukar inte  livsmedel på torsdagar utan det är för att fylla på med lite bakverk och kött som inte andra butiker har och testa dessa varor... något på extrapris som lockade samtidigt.

Jag hoppas bara att  bilen kommer inom rimlig tid, vilket den inte brukar. 

Torsdagens stämning blir inte lika fri som den brukar även om modet finns här.

På återseende för den som finns kvar  för andra råkar titta in.



♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥