söndag, juni 16, 2013

NattBloggen/StormigtVäder/Filmer 2013:


Jag tog mig en långpromenad nära havet och jag fick nog skylla mig själv som hamnade i ett rejält regnigt stormväder.  Jag trodde att det nog bara skulle bli en liten regnskur, men jag överdriver inte när jag skriver att jag blev fullkomligt genomblöt hela jag... från topp till tå... in på bara skinnet.

Promenaden däremot blev nog lite utav ett äventyr för "tjejerna", som  aldrig gått på just denna led... bland annat fick vi gå en bit på en mur, där vissa stenbumlingar var lösa och vingliga, dessutom lite våta och stormen hade precis börjat och jag kände att den ville ta tag i mig... men vi klarade att gå på muren intill havet på ena sidan och fastlandet på andra hållet om oss... några minuter så var vi över.

Direkt när jag kom in innanför dörren slänge jag av mig kläderna i tvättkorgen och tog mig en dusch... plockade fram torra plagg..

Strax skall jag krypa ned i bädden. Jag tittar upp från PC:n och noterar att ute är himlen vacker klarblått och dedt hemska vädret har avtagit... Helt vindstilla är det nu istället med +11gr.

Goder Natt,

~~~~~~~~~~~~~~~~~
FILM:  *... väldigt spännande filmer bägge två... och bra...*

PASSION (2013)  thriller-något psykologisk


DEAD MAN DOWN (2013)  thriller-något hårdkokt♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥