fredag, augusti 15, 2008

BRÄCKET UTE I FJÄRÅS

Runt Kl 13.00 åkte vi och åt en dagens på Marco i sävedalen, Partille. Där åt vi fläskfilè Oscar med pommes frites och salladsbuffè. Efter detta bar det av direkt mot Kungs-Backa och ut mot Fjärås Bräcka. Där gick vi en långpromenad i en jättehage som är typisk för ko eller får. Därefter en picnick med kaffe och macka och så där. Sedan gick vi ytterligare en långpromenad utefter bräcket och kollade på utsikten och kyrkan från 1100 talet.
Vi var inte hemma förrän strax efter 19.00 nånnting. Alla hundarna har slocknat och sover gått efter en härlig dag med desutom gott väder!

Laugh 'n' a 1/2

FJÄRRVÄRME AVSTÄNGNING Vi hade haft igår nånn form av avstängning på varmvattnet och fjärrvärmen pågrund av reparationsarbeten. I vilket fall som helst, så tog vi oss den dagliga hundpromenaden, men på slutet av denna gick vi förbi en lång och stor man med arbetsklädsel (blå med ljusgröna/gula reflexer från energibolagen) och han snackade i mobil. Energimannen blängde surt på våra fyra hundar när vi gick förbi. När vi väl gått förbi honom, så visar det sig att jag satt halsbandet fel på vår yngsta lilla vilda busiga Nellie, så hon kom lös. Hon började skälla på grannens son, men han skrattade bara, så hon gick vidare mot Energimannen och skällde på honom. Han tänkte nog för sig själv: - Den lilla skithunden. Energimannen gick i stället ut på vägen och ställde sig bredbent och med armarna ännu bredare ut och med mobiltelefonen mot örat för att visa sin dominans och vände ryggen till också dessutom! Han muttrade surt samtidigt: - Håll in den lilla hunden! Men Nellie uppfattade istället Energimannens beteende som något hotfullt. Varvid Nellie började bita honom i byxorna ett par gånger och då var han inte lika stursk längre. Men jag och Gert fick jaga in henne mot skogen. På så vis tag i henne och kunde koppla henne RÄTT denna gång!!!! Vi valde då istället att gå en annan väg hem. När vi närmade oss vår port då var Energimannen borta! Incidenten hände nånn gång efter kl 15.00 och det hela skulle vara klart på eftermiddagen. Enegimannen slutade nog sin dag på jobbet med små Nellie bett ut efter byxorna och benen. (Kanske tyckte Nellie att det var dags för kommunalarbetaren att börja jobba!!!!) Det hela blev ju en stress situation, men efteråt skrattade vi gott och desto mera...

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥