onsdag, april 18, 2012

... i träskor på Träringen:

ONSDAGENS MÅLTID: pasta/köttfärssåsPostmannen ringde på dörren... *hoppsansaaa*  ... mina träskor/sandaler kom idag och jag provar dessa.
Det är meningen att jag under sommaren skall ha dessa i kassen... så att jag kan göra byten mot bekväma promenadskor kontra träsandaler under sommaren...
De funkar bra med strumpor också... i allafall ruggiga dagar.Almanackan är framme igen::


Idag vaknade jag av mig själv ganska tidigt för att vara mig. Jag klädde mig snabbt och duttade snabbt på lite make-up.

Posten brukar vara här runt 13-tiden, sååå bara en G-P har kommit ännu.

Tandläkaren ringde igår för en bokning av tid till en tandhygienist... 
Hundarna skall vaccineras och det har jag tänkt att ta på en drop-in i samband med kloklippning i slutet av månaden... och jag har också ett projekt i början av Maj. Jag tycks vara fullbokad i slutet av April och med början av maj.

Inga som helst direkta semesterplaner än så länge mer än att slappa och ta det lugnt. Vi funderar på att ta in på något värdshus av något slag några dagar. 
Bokningen gör vi i sådana fall någon vecka innan, så fort vädret ser ut att vara någorlunda, men vi vill undvika högsäsongen längre fram i allafall.

//HV 

FILM:

Bägge filmerna är från 2011. Krigsdramat var väldigt bra.

Och sherlock Holmes hyffsat. Jag förväntade mig den engelska traditionella Sherlock Holmes... en mera grubblande sådan med ledtrådar och sådant... men den funkade när jag gav den en chans.♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥