måndag, maj 03, 2010

Måndag i mina tankar:

Trots vackert väder med sol och vitsippor som spruckit ut känns det PISS. För den som läst eller inte läst så brukar jag skriva positivt om vädret.
Först åkte vi till en bokad tid hos tandhygienist och Gert har ytterligare fått en ny tid för lagning av tand och sedan skall det vara bra.
efter detta åkte vi direkt hem och jag gick snabbt uppför trapporna och gav hundarna sin mat och bytte ut vattnet mot fräschare sådant...

Och sedan bar det av till Lerums Thairestaurang "Tai Pang" eller något liknande... trötta och dåsiga var vi också. Och vi blev lite smått irriterade på det svala mottagandet och intresse.
Vi fick våran nr 19 och visst smakade denna.... vi ville ha lite kaffe, men svaret blev ingenting till ett istället bara imorgon får ni beställa.
Vi har ätit där förut, vilket inte skall ha betydelse, men betydelsen ligger i att vi valt att beställa lite extra cashewnötter i.

Jag hade redan skickat min bricka vilket man MÅSTE på diskstället.
Jag blir lite sur och säger något irreterat låg ton åt Gert:- Låt brickan stå! Så kan de som både kan gå och springa ta brickjäveln!!!

Och när jag är på väg ut mot dörren står någon och blockerar med barnvagn och framför står någon och konverserar... jag står någon sekund och väntar att något skall hända, men ingen min. Jag viftar med handen och säger i skarp ton:- Men så flytta på er!!!
Och jag makar mig förbi och får en något illmarig blick tillbaks. Jag vänder mig och om och ytterdörren är fortfarande blockerad och nu är jag ännu mer förbannad och viftar ännu gång framför barnvagnen:- Men så flytta på dig då, för det kommer någon mer! Och jag pekar mot Gert... och damen ifråga stirrar uppifrån och ned mot mig kanske av något obehaglig situation. Men hon flyttar sig för Gert och efter kommer någon som jobbar inifrån och säger något till henne. Och hon makar sig ännu mera på sig och vänder sig om och tittar på Gert.
Gert kommer in i bilen och muttrar:- Hur är det här?
Jag svarar bara:- Shit!

Och så åkte vi vidare och tog en promenad och sedan hem och kollade precis på "Kommissarien Winter" på TV.

Nu bloggar jag efter en mycket tröttsam dag unnade vi oss lite glass.

Japp, så kan det bli när det bara känns PISS...

Men nu är det positivare då... på en PISSDAG.

Bara för att det är vackert väder och allt är bra ute, behöver man inte vara glad, men nu råkar detta vara MÅNDAG! Så pissigt!


MajHelgen:

 Söndagen den 2 Maj:
Det blev fransk kebab med vitlökssås och kaffe vid Marios i KungsBacka, lika god som alltid. En promenad vid Bräckan och till slut hos mina föräldrar för te. 

Och som avslutning hemma en masserande dusch och en knäckebröd med ost och te till slut och nu skall jag lägga ned bloggen och vila och ta mig tid med min make:Lördagen den 1:a Maj:
 Vi åt vår snabbmat och åkte ut  för att rasta jyckarna och det var blåsigt så Gert fick öva ensam att gå lite utan krycka.  Jag satt och vilade lite med hundarna och tog mig också en promenad.
Sedan åkte vi hem och var där och faktiskt tog vi oss ett kvällsmål med hamburgare senare, där det var stor utryckning  med Polis och ambulans och mobilen hade jag lämnat hemma.  För gatan blev avstängd, så vi satt och åt fick sitta och titta på sirenerna...och idag efter duschen sade Gert att det var skönt att åka därifrån... alltså sjuans gatukök inne i stan ~ det var MYCKET BÖKIGT:


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥