lördag, augusti 28, 2010

Lugn helg:


En liten Romantisk Lördags Middag för två.
Ugns čevapčiči med skivad potatis och en tomat/löksallad med lite A-fil till. Herrljunga fruktlemonad med jordgubb, som ett alkoholfritt alternativ:

Det kom en hagelskur och direkt efter detta blev det en kortare hundpromenad i skogen när vädret hade lättats upp och solen dök upp iallafall.

FILM:För ett tag sedan när jag och Gert var inne på ICA MAXI i Kungsbacka hade de en stor monter med blandade DVD:s - 5 st DVD för 99:-, som hittat och vi hittade lätt 5 filmer.

I natt valde vi "INTO THE WILD" (2007) som är baserad på en sann historia om en kille som lämnar allt för att finna sig själv och vill till Staten Alaska för att leva ensam i vildmarken.
En mycket djup film om livet och vägar om människan som kan tappa sig själv på vägen och bara av en ren vana eller ovana leva sitt liv i ett invant mönster... ett halvt ljummet känsloliv utan att fatta eller att göra något åt detta. När man kan tänka till och just förändra tillvaron...

Sean Penn står för manus och regi... Kirsten Stewart från Twilight filmserien har en mindre roll och något yngre här.


Filmen var i stort sett mycket gripande, annorlunda, tankvärd och mycket sevärd och dessutom lämnar den inte mig oberörd. 2 timmar 22 minuter var väl värda minutrar. Klart värt sitt pris.


Eddie Vedder SOLO (Pearl Jam) stod för soundtracket. Musiken i kombination med filmen gav det hela visuellt en ännu djupare innebörd.
 

Ett bra soundtrack och Eddie Vedder har en grym röst!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥