fredag, september 25, 2009

... mindre smakfullt...

Jag har sovit och ätit frukost bestående av fil och banan med te och nu kopparna kaffe... Hur mår jag? ... svårt att definiera ens på en skala... vilket inte betyder ett skit. Det är Fredag och jag jobbar... cash;) Var är dom??? Jag är fullt påklädd, men ej nyduschad för detta gjordes i Onsdags. Under har jag: Proveas, som faktiskt är mycket bekväma och snygga och detta är för mig själv, alltså känslan av fräscht mitt i skiten... Jag kör på osminkat, men i nuläget med tanke på arbetsmoment tar jag det gamla nagellacket från åttiotalet för att köras slut på (metallic djuprött).

Jag har ett lila att köra på och djupare metallic cerise/rosa, men dessa tar jag vid intressantare tillfällen... på naglarna, givetvis!

Gert ville nog sätta på en KISS, men jag avstod faktiskt, pågrund av en klumpkänsla som sitter inuti. MEN solen skiner ute och det blåser ute, så jag ska snart gå en kortare sträcka för en rastning av hundarna... kanske Gert följer med, men det blåser ute, så det är osäkert. Han vill ju inte ramla heller, som han gjorde på MR Johanssons Restaurang pågrund av att fötterna fastnade i golvet... Vi alla gick därifrån med klister under fötterna... pågrund av någon golvstädning... såpa kan det väl inte vart, för då kan väl det bli halt. Men Gert känner sig fräsch för övrigt och var ute på balkongen och vattnade blommorna därute, för att samtidigt spana in vädret... han vill nog följa med ut med hundarna... vi får väl se?

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥