onsdag, mars 04, 2015

Vecka 10 mitt-i-veckan premiär; bakom mina solglasögon:
Våren närmar sig kanske inte med stormsteg, men det har börjat ljusna och ligger solen bara på som idag, då känns mina 15 minutrar värdefulla för min D-vitamin, min ordination.

Näsring och solglasögon... min favorit.

ONSDAGENS: /gräddig köttgryta med kokt potatis/cosmopolitan+tomat+pressgurka/CitronVatten/
Ovanligt många stopp, men aldrig ngn kö, här är det bärgning. Sista stoppet var innan vi svängde hem, då var det en Taxibil som blivit stoppad.

Helt vindstilla och ljus himmel med en fullmåne som lös upp tillvaron.

Då var denna hylla fixad med THE BEATLESboken... Nu inväntas 2st postrar & 2st små inramade fotografier av min mormor som skall sättas upp, sedan är det klart.Kaffe och PC...

Om en stund hägrar hobbyrummet... just nu ser vi på serier såsom; "house of cards (2014)" och "Criminal minds (2005)" i väntan på säsong 5 "game of thrones (2011)".


(imorgon städdag... måste nog ta balkonggolvet, för jag har dragit ut tältbordet och på denna fågelbordet istället, men fåglarna har skräpat ned, så jag måste städa lite extra. Däremot har jag ingen tvätt, för den hängde jag på tork idag)


HEJ SÅ LÄNGE,Canvastavlan blev jättefin:


Kaffe & PC. Osminkat & uppsatt hår. Örnklo-armbandet sitter jättebra på. Den blir att använda när vår/sommar kommer. Min favorit. Jag såg att butiken fått in fina drakarmband i fina färger, men jag har min örnklo, så inga fler armband.

Jag vill inte ha smycken liggandes, så lite som möjligt och bara sådant jag använder. Jag skall städa en dag och slänga en hel del smycken som är mer skräp än snygga & nödvändiga.
Några få skall jag ha. Jag skall plocka fram mina snygga smyckes-skrin.


August Strindbergs tavla i canvas hamnade här och en kopia av en vikinga mask fick flyttas.

Vikinga-masken hamnade bland dessa maskerna, blev mycket bättre.
Den passade aldrig på förra platsen.
Canvastavlan kom idag. Den blev jättebra! 
Fast storleken var något stor, så den fick sin plats i hallen. I bild: min mormors mor Maria Fredrika var 20år, 1914. En reproduktion som jag gjort för ändamålet. Originalet som kopia skall jag få vilken dag som helst. 


Jag skall ta mig en paus ute balkongen och få mig mina 15 minutrar. Solen skiner för fullt. Sedan måste jag fixa maten.
Jag har ju nyss suttit ca 1 timma i telefonen med Nette, där mycket sagts och ändå inte... ;) som det blir med långa samtal, man glömmer av hälften.HEJ SÅ LÄNGE,


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥