onsdag, november 14, 2012

Blodröd som i M... :





Mathem ringde hem och undrade om jag ville ha någon ersättningsvara och om de behöver ringa om detta - om  de kan fixa detta själva? Jag svarade att de behöver inte ringa... är något slut är det ju slut och om det finns ersättningsvaror kan väl de sköta detta.

Men tyvärr saknades blandfärsen när leveransbudet väl vart här och jag fick ringa upp... 85 spänn skall de dra av... så jag gjorde en miniorder och imorgon kommer blandfärsen som jag skall göra köttbullar av på Fredag. Jag såg på notan via nätet att 85spänn drogs av... schysst.
...............................

Idag var ingen dag som jag ville stå vid spisen... hela jag känner mig mör...
 Jag fick min mens idag... hmmm*... känns som jag är i en annan värld... skön känsla... flummigt*

En skön promenad blev det av på ca 45 min, där hundarna kunde springa lösa runt om mig och jag hade min ficklampa med mig.

...............................

Bloggar och piggar upp mig med kaffe. Strax skall här duschas och sedan skall jag koppla av med film i min reclinerfåtölj.
Kanske gör en filmblogg i natt om jag orkar.
Hej så länge,
ONSDAGENS MÅLTID: /kebabsallad inkl bakat bröd/extra tillbehör pommes/CitronVatten/
FRÅN: Online Pizza

Gratis bildprogram - photoscape:


Detta bildprogram har jag laddat ned nyligen, väldigt bra. Jag har ett bildprogram redan, men Photoscape har några funktioner som jag saknat + att den är lätt att använda när man väl undersökt funktionerna.

Ett enda tips är att när man laddar ned denna följer det med Babylon. Var försiktig när du laddar ned om du inte vill ha babylon och bocka av. Man kan ju alltid avinstallera i efterhand.






♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥