fredag, oktober 02, 2020

Morgondagens middag:

Idag har jag lagat till revbensspjäll "polski Nina's kamben" för imorgon. Jag skippar sås och gör det lättare för mig! Stekt lök och brynt revbenen,,, kokade upp buljongen vid sidan om och hällde sedan ned buljongen i grytan med revbenen och ytterligare lite vatten och lät spjällen puttra i 1 timma för att till sist hälla ut det mesta av spadet och sedan i med marinaden - china mushroom soy och olivolja.
Till imorgon ligger spjällen i kylen och drar in smaken av marinaden (minst 20 minuter - max nästföljande dag)
Grön corydoras - en skymt av Fläckig & ett yngel Metall.
FRUKOST LUNCH
"polski Nina's revben" är redo för imorgon.
FREDAGENS fiskbullar med dill ris och gårdagens sallad
Lättlagat när jag även lagar revbensspjäll... man för göra det lite lättare för sig.

 


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥