torsdag, juni 25, 2015

BBQ / härligt att sitta ute:
Jag steg upp igen tidigt... Tiden flöt iväg och plötsligt var det dags att ge sig iväg.
Det blev en härlig BBQ denna gång... och med det "nya vindskyddet" blev detta desto bättre...
Efterrätten var en överraskning och jordgubbarnas smak var riktigt smaskigt, ibland kan de vara något smaklösa.
Jyckarna hade kul eller tog det lilla lugna och njöt av luften, skönt att kunna sitta utomhus med jyckarna där de fritt kan röra sig.... och nu idag startar TV kvällen i hobbyrummet med  serien "Nikita"...


HEJ SÅ LÄNGE,

Goder Morgon / inlägg om gårdagen (onsdag) :


ONSDAGENS: / matjesill... /
De FEM saker som blev gjorda under Onsdagen:

# Jag steg upp tidigt och tog det lilla lugna, vilket gjorde att städningen gick undan.

# Jag plockade fram en oanvänd gardinlängd och tog ned den andra gardinlängden, vilken jag tvättade upp & plockade undan. Den oanvända gardinlängden hängde jag upp i våran öppning från hallen mot resten av lägenheten.

# Tog alla sopor... i samma veva tog jag även våra papperskorgar, jyckarnas reserv kissplats & slängde detta i sophuset.
Denna gång hade jag en jättekartong, där jag slängde ned allt t.om kassen med vanliga sopor och tejpade in kartongen. Tejpen blev "handtag".

# Eftersom det blev sommarmat á la Matjesill fick jag gott om tid över till annat, såsom PC. Datanördar som vi är.

# Nu när det var torrt och fint väder blev det den något längre sträcka, som jag tager när det inte ligger regndroppar i luften.
PROMENADEN flöt så snabbt undan att jag frågade THE GOATLORD om han tyckte att tiden blev något snabbare idag med tanke på att det var den längre sträckan. Jag fick som svar ett JA. Jag replikerade : -  Jag tänkte väl det! Jag kände att jag mådde mycket bättre idag och att det föt fint. Det vore väl konstigt annars?Det blev en mysig TV kväll/natt med bara serier denna gång...
HEJ SÅ LÄNGE,


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥