fredag, februari 06, 2009

Jordgubbs Smoothie

Första gången jag gjorde en sådan här smoothie och det var jättemums! Det enda jag hade i var: mjölk, jordgubbsYoughurt, lite florsocker och frysta jordgubbar!

Suddiga bilder och sudda bort din sura min ~ kusin Vitamin

Den sura minen har suddats bort till slut och med tanke på FREDAG - perfekt:)

Och nu till de suddiga bilderna:

Före: gamla PC förvaringsboxar... som ska kasseras bort ute i sophuset.

Efter: nya fina PC förvaringsBoxar från Claes Ohlson, 3 nya istället för de 3 gamla och det blev mera ordning och reda plus att de passar mycket bättre ihop med inredningen än det gamla skräpet... Förövrigt vaknade jag av telefonen och ringde några samtal, varav ett till mina föräldrar som var på väg mot TidaHolm, just då var de vid Falköping och det verkar var mera vinter där än här. Här i Björkekärr just nu är det grådisigt med ett snötäcke på marken och 2 varma grader. Frukost med te, macka och fil har vi avverkat redan och nu dricker vi kaffe och surfar och bloggar. Tschüss, //HV

Guld i mun ~ Fru Kost

Jag lagar ju maten nästan för det mesta och vi har främst dragit ned på pizzerior och kebaber, men det betyder inte att vi helt avstår detta. Får se nu när jag ska börja jobba igen, hur jag då ska hinna laga maten elle fördela denna rätt på dygnet, för man har ju nattjobb och fördelen är framförallt de lediga dagarna och skulle dom försvinna vad ska jag göra då? Hade jag haft mera vett när jag var yngre skulle jag satsat på djur och natur. DjurPark eller fårfarm? Det hade vart nått, jag är nog mera intresserad av att vistas ute i natur än vad jag trodde... men jag är väldigt intresserad av PC, så inom detta hade inte heller varit dumt. Men i vilket fall så har min läkare sagt mig att frukosten är det viktigaste målet på morgonen och om man har sena vanor och jobbar en natt så ska man äta en bra frukost när man kommer hem efter denna natt, på så vis får man sin frukost i sig. Men jag är mycket mera noggrannare med frukosten numera, vilket jag nästan alltid eller ofta slarvat med.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥