onsdag, januari 20, 2010

Angående kampanjer... etc...

När det gäller pengar som skänkes och de som gör detta är detta ju bra, men hur mycket kommer fram och hur mycket pengar hamnar i fel ficka... men det är ju en annan femma... tydligen skall vissa sitta på över 400.000:-/ mån och tycka det är okej... och förmodligen skänks väl inte ett enda rött öre av dessa ngnstans... är det så världen ser ut idag här... det skall bara vara så för att den och den gör så... och den och den har så osv... Det rullar bara på i ett enda ekorrhjul, men det vet väl många redan... såååå... men nog har man försökt... eller? En av folkets röst är ju inget värt...

SAXAT: välgörenheter

//Saxat från NostalChic Läkare utan gränser: SMS:a ordet LIV till 72990 (50 kr). Svenska kyrkan: SMS:a ordet HAITI till 72950 (50 kr). Rädda barnen: SMS:a ordet KATASTROF till 72950 (50 kr) Om du hellre vill ge bort 10 kronor Rädda barnen: SMSa ordet 10KATASTROF till 72950(10 kronor)//

Vi valde använda Gerts mobil, eftersom han inte använder denna lika ofta, men visst händer detta, men nu är den satt på batteriladdaren... Visst har det hänt att vi lägger ngt, men vi gör inte detta systematiskt för riktigt så gott ställt, men vi har så det räcker och är nöjda. ... men stroke var det sist (och innan cancerfond, Världsnaturfonden). Och nu är det gjort och valet föll på HAITI.

Summeringen av Tisdagen:

Idag var det en jobbig dag där jag blev sittandes med mejls - fram och tillbaks, telefonsamtal - fram och tillbaks, sms och till slut brev:) Till olika ställen och ärenden... men nu verkar det vara under lite mera kontroll under rimligare former till slut. Och det blev så sent att vi fick äta middan innan vi åkte ut och det blev bandspaghetti och ugnstekt lax i spenat som snabbmat.

Brevet postade vi vid GBG BrevTerminal, det går snabbare och säkrare den vägen om det är ngt viktigt och ännu snabbare om det är rätt låda... Man kollade ju lite om man skulle se ngn och faktskt en gottlänning "Groucho". Annars såg vi faktiskt ingen mera postis för denna gång.

Och sedan bar det iväg på en hundpromenad och sedan till Hisings-Backa för bara en kort visit på kaffe/te, okej, de vill ju ha en Wallander att se också såklart!

KVÄLLEN

Lite PC för både mig och Gert sedan försvann Gert in i hobbyrummet för TV... och ville nog att vi skall se en WALLANDER, men ville se färdigt ngt Gert påbörjat på HISTORY chanel... och då passade jag på att ta min sköna dusch och filade mina naglar som börjat se ngt slitna och långa ut... Innan film blev det en tonfisksallad och god var denna, eftersom det är en mycket fin smak på morrötterna just nu.

Gerts bilder på mig efter avslut på filmen "dödsängeln" ~ WALLANDER... vi bägge tyckte samma här, faktiskt, "dödssynden om man är ett par", MEN den var bra, men annorlunda för att vara en Wallander... lite småskum.

Mina bilder på helt utslagna hundar som sover gott och ikväll helt lugna och bara så "goa"...

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥