måndag, april 12, 2010

... Däckbytesveckan:

Vädret: runt +17 och sol, men blåsigt


Vi har vart ute i Hisings-Backa idag... medans Gert var med farsan på DäckService åt Hornbach hållet drack jag kaffe med morsan... och vinterdäcken byttes ut mot sommardäcken för 150:-, bra pris.

Denna veckan hade vi tänkt byta däcken ändå, men först igår via nyheterna fick vi veta att det nya lagdatumet är 15 april på Torsdag, så det var på håret då:)

Efter detta käkade vi en sallad och en hamburgare från sibylla som månaden ut säljer 150 grammare för 25:-Klockan var väl runt 15.30 då vi åkte från Hisings-Backa och vi hade tur för just när vi är mot slutet av Tingsstadstunneln börjar köerna bildas och på motsatta hållet var köerna oändliga pågrund av en allvarligare olycka mellan lastbil och en personbil. Detta inträffade precis strax en bit utanför TingstadsTunneln, vilket gjorde att jag febrilt tog fram mobilen och snabbt klickade och även här hade jag lite tur för med mobilen kan det lätt bli suddigt och jag tog korten inne i bilen dessutom.

(räddningstjänsten, bärgbilen, ambulansen, polisen och även brandkåren var på plats)


Förövrigt var det rusningstrafik överallt kändes det som och vi var på en mindre promenad ute vid Stora Torp.

Väl hemma åker pyjamasen på och balkongdörren står vidöppen och Nellie är därute och undersöker nyfiket balkongen:


Ikväll skall vi bägge duscha oss och vi funderar på en film oxå lite senare...

Några svar:
Jag fick mina svar; Megapaketet var redan skickat och på väg... men MegaKaffet var tillfälligt nedlagt men skall startas upp igen, när det blir så får jag ett litet pling om detta...
Tills dess får jag nöjjja mig med vanligt kaffe. Men nu vet jag iallafall hur det ligger till då...

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥