lördag, maj 15, 2010

BröllopsDag part 5:

... SKÅÅÅL!!!

 


... och nu är vi redan hemma... så här triiista är vi faktiskt:)
Och strax skall vi se en svensk deckare "Predikanten" ur Camilla Läckbergserien:
Bilden är lånad givetvis från nätet:

BröllopsDag part 4:


Smycke:


Underkläder:Boots:


Klädsel: bolero/halonröd - tunika/ryskt mönstrad - Jeans - 2 små vita blommor/brosch:
BröllopsDag part 3:Före och efter min sminkning:

                                                                                                     
Först tvättar jag av hela ansiktet med ljummet vatten och masserar samtidigt in lite lätt med vattnet och torkar sedan varsamt ansiktet.

Efter en liten stund påbörjar jag med pudret som någon sorts ögonskugga... lite lätt arbetar jag med borsten runt ögonen:
... och går sedan över till ACO hudstift från APOTEKET för att täcka sådant jag vill täcka och efteråt tar jag ett rent finger och smetar ut lite lätt så att det inte blir fläckigt, stiftet har min hys nyans:


... sedan ansar jag ögonbrynen, med denna från Ullared för ca 79:-:... lite rougevatten på kinderna:... salubrin till mitt bitmärke på låret:... lite sparsamt med mascaran på ögonbrynen och ögonfransarna:


... nagellacket:


... till sist försvarets hudsalva på läpparna:


Min hand med ringarna:Gerts hand med ringarna:Sminket är från YVES ROCHER, nagellacket från Orienthuset och övrigt från Apoteket... jag valde att ha en mycket sparsam sminkning och dessutom är denna vald med omsorg för mig som både har nickelallergi och känslig hud...

Och nu skall jag ta på mig kläderna och svinga mina lurviga ben,
tjingeling och ha en härlig Lördag,
... eder Hattie


BröllopsDag part 2:

VÄDRET: +15 grader och disigt

En hundpromenad runt svampen:Givetvis var det första jag mötte här hemma i skogen en tant och ytterligare en tant efter några minuter, men denna gången var tanten lite smått hundrädd och stigen var dessutom lite trång just här upp på uppförsbacken.

Tanten håller upp sin väska som skydd för hundarna, men trots sin rädsla är hon trevlig, men muttrar något som inte når mina öron.

Nellie börjar skälla ilsket och får med sig Titti och de trasslar ihop sig i kopplen med de övriga hundarna, varvid Zorro tillrättavisar Nellie för att få tyst på henne och då bryter det loss ett hundslagsmål, som slutar med att mitt lår hamnar mitt i detta och jag blir biten.

Hundarna tystnar snabbt och lugnar ned sig och tanten är nu bortom synhåll... var hon rädd förut, lär hon vara det ännu mera efter denna incident.
Resten av promenaden var lugn och skön dock:


Och tänderna borstade:
MUSIK:BröllopsDag part 1:


Idag firar vi att vi varit gifta 2 år i samband med namnbytet/stavningen till von BrömSSEn med två SS och dessutom har vi förövrigt varit gifta i år 20 år under namnstavningen med ett S!!!
Vad omständigt:)))

Jag har lagt fram kläder redan som jag skall ta på mig och sååå skall jag gå ut med hundarna på en promenad här hemma innan vi åker iväg...

En nyvaken jag:♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥