lördag, januari 31, 2009

INGO

Vila i Frid
Ingen har väl undgått nyheten om "Ingo" Ingemar Johansson, våran störste boxare genom tiderna gått bort igår. Så även jag gör en blogg och min mamma såg honom på Ullevi 1959 och fick en signerad poster, men som idag är försvunnen, tyvärr. Men istället hedras med en bild som jag lånat på nätet.

ELDSTAD

Man uppskattar en brasa desto mera, när man bor som vi i lägenhet... och att värma sig behövde man idag med något minusgrad trots att vädret förövrigt var ganska okej...

Hisings-Backa
Det var inte alls meningen att jag skulle ta några kort på hundarna igen, men jag kunde inte låta bli att ta på Nellie när hon började med sitt spritt språngande spring. Sedan käkade vi sallad och någon sorts gryta... och en efterätt efteråt med kaffe och te... Vi kollade lite på PC och sedan TV och sedan gick jag ut själv med hundarna och tog mig en promenad runt kvarteret i Hisings-Backa. Och sedan körde pappa oss hem, medans min morsa ensam stannade kvar för att se "Körslaget"... Nu surfar vi och bloggar och nu ska jag vidare till min hemsida och lägga in någon släktbild, bli inte orolig jag lägger inte ut vad som helst, men skulle jag mot förmodan göra detta så hör av dig bara eller om du tvärtom har en bild som du vill ha med :)

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥