lördag, december 11, 2010

Risgrynsgröt, Lördag & kaffe:... och nagellacket åkte på, men inte för att det är Lördag, utan för att jag kände för detta... De flesta, men inte alla vet dock vad egentid innebär och det är en tid man avsätter helt åt sig själv... farligt tycker nog en del, men den är liten som tur är får man hoppas på.

Men denna egentiden föll sig så illa att det var precis innan vi skulle ut. Jag fick övertyga Gert om att nagellacket tar några minuter innan det torkar. Lacket torkade fort och när den var klar; Ja, då var Gert upptagen med att koka kaffet.

Och vi har vart ute lite och nu står risgrynsgröten klar på spisen för att intas senare.

~~~~~~~~~


Dessa åkte på idag... och tänka sig... att det är ca över 20 år sedan jag hade dessa på mig och dessutom innan jag träffade Gert... passar bra till naglarna och övrig klädsel.Så här ser Lördagen ut:

... medans maten är i ugnen bloggar jag... idag blev det: rapsolja, skuren tomat, riven morot, skivade potatisar runt om... smulad fiskbuljong över... sist över fisken... lite salt och mald svartpeppar...Jag sträckte fram handen och då dök denna hund upp. De rör sig lite oroligt här nu när ugnen är på och sååå...

Min älskade NattBlogg:

... utan dig är jag intet och med dig likaså...
... den här dagen har varit sååå slapp... att det blir en nattblogg, istället för ett sov:
Ärligt talat, om någon orkar läsa och följa bloggen helt till 100% är jag tveksam till faktiskt, men att skriva av sig lite.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥