måndag, november 06, 2023

ny VECKA 45 tvätt lite utöver:



GÅRKVÄLLENS frukost lunch del och 2 
MÅNDAGENS MIDDAG fish and crisp kokta grönsaker

Frukost har startats med ÄppleTe och en halv skiva Gene tunnbröd fiber.
när man är något tidig!

TVÄTTDAG en måndag skulle man missa finns alltid en tisdag...

Värmefläkt funkar bra i kyla!

På torka i väntan på att hängas in förhoppningsvis imorgon.




KVÄLLEN






dax för KVÄLLSMÅL
Felix köttfärspaj med en sallad... riven rotselleri,,,
Tomt på grönsaker...,
En biskvi på detta! När det är tomt på Grand dessert som inväntas!

BLOGGAR UR...



VAKNA UR ILLUSION 

%%%%%%%5 UNDER PAUS (((((((((((

 /// EDIT: hoppat över  passage mot  //

Påbörjad 09:57 2023-11-05

"PAUS"  kl 10:40



FREESTYLE längs med uppehållsrum

PUTSAS och lägga till

I mina uppehållsrum där jag sitter längs med vänstra sida mot några fönster framför mig njutandes av solljus som inte strimmar utan väller in efter lunch. Maten lät sig smaka förvånansvärt bra ur bamba synvinkel tänkt efter detta serverad med häpnad en efterrättsskål bestående av en jordgubbskräm och skvätten mjölk till blev detta en twistad upplevelse för stunden. utan personliga ägodelar förutom en freestyle som jag kopplar in i eluttaget mot väggen på med hörlurar,

Det tar inte lång tid förens någon bara knäpper av knappen nedåt igenkännande skymtar jag samme man med matlådan snett bakom mig smygandes försöker gömma sig hindrandes blir ståendes ignorerande kopplar jag i min freestyle igen sträckandes efter knappen uppåt. 

Överrumplandes bakifrån mera redo här drar vi knappen åt varsina håll för att snarare befinna mig i framstupa läge nedbrottad mot korridorsgolvet aning snett vänster bakom min uppehållsplats.

/// 

 iväg står en orolig sköterska där jag sträckte mig åt som att få hjälp stack beordrande iväg. 

 Instruerat i lugn och ro får jag på mig en tvångströja och någon knäpper igen denna vid detta laget bryr jag mig inte och lägger mig sedan ned på britsen, 

Mannen med matlådan viftandes mellan mig och sköterskor längre bort säger åt mig nedåtstämd att här kommer jag bli liggandes bara jag sköter mig sneglandes åt sköterskorna.


//Här var det inte män mot kvinnor eller kvinna mot kvinna. Manlige avdelningschefen dr Mårtensson var inte här och så inte dess kvinnliga dr Briggs. Visserligen en lättnad med mera fasa att dessa är enda väg ut mot frihet även om den fanns här. 



♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥