onsdag, oktober 14, 2009

Happy Hump Day ~ ONSDAG

Jag har fått ett pling från Les Toil, som påbörjat mitt pin-up Projekt. Och den totala summan för paketet inklusive frakt slutade på 3500:- Jag hade kunnat fått det billigare utan bakgrundsdetaljer, men den fantasi jag är ute efter hade detta bara inte funkat... man skall vara helnöjd efteråt - annars kan det kvitta! Men jag älskar bilderna av Toil Girls och är också intresserad allmännt av bilder och illustrationer... för annars hade det aldrig varit värt priset för att bli en av Toil Girls. En gång i livet skall man varit en Toil Girl:)))

MATTOR...

//Jag jobbade i natt sista natten inför nu mitt lediga pass och jag var med på rotationen, så det blev mycket liten stolplats... Jag tänker så snart om möjlighet finnes att påbörja nya kodningssystemet som är uppdelat på 4 etapper (prov/körkort) och för att kunna klara dessa 4 steg kan man öva under arbetstid och dessutom ingå i rotationen tills man klarat detta (om jag inte missuppfattat fel). Jag tror det skulle vara mindre stressfullt för mig att börja med som inkörsport på jobbet för maskinerna är mera påfrestande.

"Någon" på jobbet tipsade mig om nya Ace-plattan som jag missat och den var bra! Denna "någon" tipsade även mig om ett band "Takida" som jag aldrig hört talas. "Någon" trodde att det berodde på att de var för smöriga för mig och nu har jag kollat upp bandet lite... och de var lite smöriga för mig;))) //

Jag vaknade seg i huvvet efter en natt för ett tandläkarbesök... tänderna var okej, men en tand var körd, så jag fick en ny tid för att ta bort denna. Förövrigt om jag sköter mina tänder som i nuläget lär mina övriga tänder klara sig fint:)))

Vi käkade kebab och vart ute med hundar och fixat och donat med mattor...

Äntligen är nu hobbyrummet klart, med mattan på:

Äntligen är allt fixat och nu kan man koppla av med kaffe:

Här är min fåtölj och Gerts soffa... här är nu mattorna fixade och till rätta och med matt/tejp under:

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥