onsdag, augusti 25, 2010

Genuine House:

Efter dagens största ärende, som på något sätt gjorde mig ändå nöjd mitt i tröttsamheten; att vetskapen och bekräftelsen att just detta ärende är avslutat och nu skall jag ta klivet och gå vidare på nästa nivå med mitt liv.
Och också att jag vet mera nu vart jag går mot eller också kanske snarare medvind vart det än bär hänn.


Det blev en pizza och efter detta en kortare promenad i närheten och sedan bar det av mot affären för att handla lite, så att man har mat här hemma.

Kvällen har gått åt en mindre städning som bl a har med hundar och akvarium att göra.
Tvättat och Gert har hängt upp tvätt.
Fixat med det nya snyggare skostället och satt detta på plats.
Duschat och toppat ca 4mm av mitt hår runt om... tja, blåsten har juh trasslat till håret... därför kammade jag ut håret och toppade detta och duschade hela mig.

Och nu bloggar jag och mina natt tabletter är intagna.
FOTOGRAF: Gert Vilhelm von Brömssen

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~DAGENS MUSIK:

GENUINE HOUSE ROCKING MUSIC
Hound Dog Taylor and The HouseRockers   
(Levnadstid: 1915-1975  - Födelseort: Natchez  Mississippi - Bostadsort: Chicago Illinois)
~~~~~~~~~~~~~~~~~
NattBloggen:

Rena rama stormovädret idag med bitvis regn.
Jag har haft problem ett bra tag nu; med min USB ingång för min mobiltelefon för överföring av filer... till slut lade detta av helt och igår köpte jag en ny billig mobil med enkla funktioner ( annars beställer jag alltid via nätet med hyffsade priser och bekvämt) men när jag kom hem komjag på att jag behöver en USBsladd oxå.

Det första jag gjorde var att gå till affären och då visade sig att man enbart kan ha bluetooth på denna... men jag hade glömt plånkan hemma. När man väl hämtat plånkan och fått tag på en bluetooth åkte vi ut till Backa och käkade på Hsin Hsin vid stigs Center och gick sedan snabbt ut med hundarna.

Väl hemma kom mina föräldrar och kollade in vårt köksgolv som vi skall byta ut och hjälpte oss med mätning och sådant där... Vi får väl se hur detta slutar.


Förövrigt har jag hållt på med USB och Bluetooth ingetdera funkade på den nya telefonen. Och till slut testade jag bluetooth på den telefon jag hade och detta funkade utmärkt och det var också lättare att installera... sååå jag har gjort bort mig med den nya mobilen och på nätet är denna ca 300:-billigare. Nu är det försent att lämna tillbaks denna när denna är väl använd... sååå denna kommer vara för samtal och min gamla för bilder och den gamla är juh egentligen en finare mobil.

Till slut fixade det sig med mobilproblemen efter en jobbig dag...


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥