fredag, juli 23, 2010

Fredagens Mat čevapčiči:

Maten idag; Gert fick ta skalningen av potatisen och vi var överens om att detta är tristare än diskning. Sedan skivade jag potatisen och lade i denna i en ugnsform med olivolja i. Till sist i en bunke över köttfärsen fyller denna med mild paprika, mald svartpeppar och salt och pressade ca 3 vitlöksklyftor... och tvättar händerna i vattnet och torkar dom aldrig för att till sist blanda och fördela ( i mitt fall blandfärsen med kryddningen). Idag tog jag graderna på 200grader i ca en timma:Jag avröt tröttsamheten när vi kom in med att jag propsade på korttagning... Gert sade CHEESE och skrattade och du skall och här är det Omelett... och jag kontarade med att det är meningen med att kontra tillbaks med cheese för fotografen skall också vara glad ~  inte omelett och håll käft...
Jag fick till slut min bild med halsbandet och med mig i bild och det hela slutade med blogg och nu vila och musik.


MUSIK:
 

Till musiken; sol och värme ca +19grader kl. 19..28:
Just nu "humming bird" /en "kolibri"  ¨~~  en låt som jag gillar och får då infot från Gert... minsta fåglarna i världen...


MUSIK:

Jonathan Davis I ALONE (Korn - solo)

NattBloggen:


Var ute i det gröna idag... här Skummeslövskyrka... klicka på denna länk SkummeslövsKyrka för att se mera bilder på kyrkan:


Och en liten bit bort blev det Skottorp Slott, flera bilder här Skottorp:

Perfekt väder var det för oss och hundarna och en liten sitt med filt i gröngräset:Jag i gröngräset och efter korttagning en vila mot Gerts knä:
En gudfadern med lite extra pressad vitlök på för mig och Gert:

En kebabtallrik för Monica & Mattias och pommes frites här såg faktiskt ruskigt fin ut... jag och Gert är lite sugna på att någon mer testa något annat från menyn någon annan gång:


Pizzerian mitt i byn den höll och var riktigt mysig och luftigt inne med rymlig toa:♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥