måndag, oktober 30, 2023

VECKA 44 hushållsgörat:



Hur såg eller ser denna ut?

Vi har /haft ett jämställt förhållande generellt.

 THE GOATLORD tog hand om tvätt ibland / Dammsugningen hade vi  hand om varsin halva på samma dag ej uppdelat / THE GOATLORD tog 2 st hobbyrum och jag den andra kök hall toa jag har alltid gillat toa-städ sovrum. Lite så här såg det ut. Nu har jag te kaffe allt... 

 Är man hemma så är det roligare rutiner. Vi har levt länge ihop. Vi trivs med de rutiner vi fått allteftersom och förbättrar efter oss och allt. Vi vill njuta! I och med att THE GOATLORD VAR DELAKTIG gör det att situationen är toppen och underlättande för mig - tar lite tid att anpassa sig först när det väl satt där är nu rutinerna lätta att små-ändra. 

VI HAR i alla fall FLYT på tillvaron!  

Vad andra tycker är inte våra problem!

ny VECKA 44 tvätt 🎃:

Hur gick jag vidare? Hade turen att få professionell hjälp just då? Ett strålande förjobb av en företagsläkare och möten som var på min sida från början till slut. Min man gjorde ett besök och fantastisk närvaro.Ledde till En fantastisk psykolog i gott samarbete med en läkare utan namn. Vid första möte var min make med och en gång med psykolog och mitt sista avgörande möte! Här var det brådis! Här schemalades mina rutiner efter mig och upplevelse! Då var detta avklarat för min del mer finns inte att säga!
FRUKOST gene tunnbröd POLARBRÖD original halv skiva & ÄPPLETE DOGADAN
Sätta ned foten med koppen... startas redan tidigt.
TVÄTTEN VAR DÅ AVKLARAD!

... OCH TORKAD! ... says who?

Sätta ned fot...
Klädbyte och röd under... 
Kvällsmålet köttbulle-macka Balkanstyle
Fräcka reflexer och de sitter fast än. Blåsigt ute! Grått och fuktigt med en liten strimma sol varade en kort stund!





♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥