fredag, juni 04, 2010

SnabbBloggen:

... det blev en skön dag ute, ändå, trots värme sol... nu känner man att det börjar svalna på inför kväll/natt.

Jag har lagt ned FACEBOOK helt och Gert ville inte vara där utan mig... så Gerts FACEBOOK är borta... och detta var mycket sköööönt.
Det blev för mycket... internetvänner, klasskompisar, gammal, vän, ny vän, skolkompisar och arbetskollegor och okända folk o.s.v

Nu känns det som vi kan börja njuta av våran semester tillsammans... med våran musik.

NattBloggen:

Min nattsoppa:... och nu slafen... jag skall gå och lägga mig och sover gott på denna soppa då...
god natt...

//HV

Sålt smör:

... jag kanske har sålt smöret, men inte humöret... eller bara bägge delarna?

Vi käkade kokt potatis med A-fil och fisk förut vid middagstid på balkongen och efter detta har jag sovit och Gert har från och till, men vilat sig iallafall.
Men det verkar bättre nu med magen för honom och att äta sina tabletter.

Jag har nyss tagit mina kvällspiller ur min vecko dosett. Min är blå  och Gerts är röd.

Jag köper just nu fisk, potatis och ris har vi också hemma.  A-fil ,ost, kaviar, leverpastej och knäckebröd som gäller nu mera... Den där A-filen har fått bättre smak än förut såpass att detta är ätligt.

A-filen var bättre än jag trodde och detta kommer det bli mera av i fortsättningen.Gert har gett hundarna sitt kvällsmål... en blodpudding delad på 4 bitar.

Janine får frollic vi deras dagsmål och de andra hundfoder då. Och nu till kvällsmålet får hon en bit blodpudding i sitt uppmjuknande valpfoder. Det brukar vara en procedur innan hon äter och ibland har hon vart snabb innan man hinner reagera och andra gånger tar det tid... Men hon känner nog på sig att vi tänker ta en promenad med dom om en stund.


Det blev mycket om hundarna och utanför hörs en katt skräna för det är inget vanligt jam... och rådjursbockarna har börjat sitt bockläte på nätterna då och då...


Och snart kommer vi planera och packa för våran semester och då skall vi ha både kul och vila...


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥