fredag, december 18, 2020

Julkort utan avsändare 💓💓💓:

Ännu en jule-helg är här med 4:e advent, så jag tänkte skriva lite. Jag har varit för tråkig, jag vet! 

Jag har inte känt för att skriva så mycket eftersom tid utanför har upptagit mig. Vissa dagar finns väl i och för sig inte mycket att skriva om, men i mitt fall har varit mera om att jag inte haft ork.

Idag blev det en något bättre tur ut utan regn... Jyckarna blir inte bara blöta utan även också tunga, vilket jag också blev igår... när kläderna blir fuktiga blir de en tung tyngd att bära på.







Jag har känt mig väldigt stel sedan efter första adventsmiddagen, för jag julstädade allt på en eller två dagar utan paus plus att jag lagade jule-mat plus att jag tog långa promenader på ca 3 timmar. Jag ångrar verkligen inte dessa långa promenader för nu är ena vägen helt avstängd och jag gillar inte omvägarna. Jag har nu tröttnat på dessa! Jag har ingen aning när denna gångväg öppnas igen... men nästa gång jag känner för en långtur för jag väl bara gå den vägen och chansa helt enkelt.

Jag passar på att skriva medans maten är på spisen. Det blir gårdagens "pasta bolognese" med köttbullar till. Jag kokar lite grönsaker och passar på att göra slut på sista röda spetskålen och i detta en potatis, 1 tsk ris, broccoli, spenat, brysselkål och en buljongtärning. I väntan på detta bloggar jag.

Det kommer lite senare på dörren matleverans, men jag har inte inplanerat att göra en Janssons frestelse eftersom vi ätit denna några gånger redan. Däremot har jag plockat fram på tining ett paket revbensspjäll som jag skall tillaga imorgon.

I väntan på middagen... Vi vill helst äta när ljusen på adventsstakarna gått på.

FRUKOST gene "fibervarianten" LUNCH toast med tomatröra & fruktbricka
MIDDAG gårdagens med köttbullar och kokta grönsaker





Pepparkakor och kaffe efter maten... Julkort kom på dörren!
Även om de flesta inte skickar längre så hamnar några här hos oss.
Tänka sig ett kort var utan avsändare.



Regnet kom mot kvällning...



♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥