fredag, augusti 14, 2009

Bara en Fredag...

Fredag och strömming:)))

Hundarna utslagna...

Efter maten och innan kaffet med kaka klippte jag en sida av häcken intill en granne som sysselsättning och för att koppla bort spänningar och sådant där.

Lite GöteborgsKalas som bara blir i mindre och mindre i skala... En liten avstickare då innan vägresan hem.

En mysig ChokladBil... gjorde susen.

Sista anhalten hem och en macka med kaffe, därpå fixade jag tvätten idag (min tur), egentligen hade jag kunnat väntat några dagar men mina jeans var med och jag vill ha dom på mig inom kort. Därefter bytte jag ut enbart lakanet till sängen och bäddade, typiskt, lakanet hade ju kunnat åkt med tvätten, snurrigt, det får bli med nästa sväng. Och nu kopplar jag av med kaffemuggen.

Mina naglar

Vädret känns svalt fläktande med sol, precis som en sommar skall vara. Lagom och bra!!! Jag fixade snabbt till naglarna med filen och det behövdes inte mycket, eftersom jag denna gång lyckats klippa till naglarna med en nagelsax såpass bra. (fan, vad jag är bra och härligt att få vältra i sin egen ego;) eller självömkan;) Så blev fingrarna och vi får se vad en Fredag har att erbjuda idag då för oss? En och annan bild kommer senare och inte i förväg... ajjjja bajjja där, inte lura mig:) Det är inte "Maj, Maj Månad jag kan lura dig till månen" eller "April, April din dumma sill..." Nä, låt mig få njuta av denna dagen lite till:) Med andra ord en bra början på en härlig dag~FREDAG! Och här den i bild mina naglar...

MorgonTe

Vaknade runt 9 snåret och låg kvar framemot 10-11 tiden. Klädde sig sakta men borstning av tänderna är inte gjorda ännu, när jag skrivit bloggen tänker jag sätta mig en stund ute på balkongen om Gert gör detsamma, vet ej... Jag ska ialla fall ta bort nagellacket helt och köra utan ett tag. Igår klippte jag naglarna och nu tänker jag kolla om det behövs filas... förmodligen ute på balkongen i det solfläktande solljuset lär jag väl få till det bättre.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥