onsdag, juli 13, 2011

Hanses:
Idag  var jag uppe runt kl 11.30 och fixade till min hatt, där jag satte på lite tygmärken.  Jag tog tag i de tygmärken som samlats i hög.
Först checkade jag av med Gert om den svarta är "hanses" och det var denna ändock från början visserligen... och då var detta avklarat. På denna hatten satt en svart scarf och jag checkade av med Gert om han vill ha denna. Svar: NEJ!!!


Så då virade jag den svarta kravatten om scarfen och helt sonica hämtade jag häftapparaten och häftade tygmärkena ihop med den virade scarf (kvinna) /kravatt (man)...  och till sist åkte mina 2 blommor från H&M på där bak... Voila'  Baroque.


Det här var min dag idag vid min fåtölj...~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  
MUSIK:


_______________________________________

____________________________________

~~~~~~~~~~~~~~

FILM:
... filmer att se inom kort...NattBloggen:
NattaKäket: GULASCH i slavisk anda


Blandas tillsammans runt 1 tsk milda det sista som var kvar... rapsolja... 1-2 st hönsbuljongtärningar, snabbtvättad tomat och skärd likaså gul lök, den sista moroten riven och färsk vitkål, det lilla som fanns kvar av frysgrönsaker med "thai", ris såsom något Basmati runt 1/2 deciliter... KRYDDA: 2-3 lagerblad som plockas bort efter ett litet tag, mild mald paprika, salt och malen vitpeppar. Och till sist Vatten... och då skall detta kokas upp för att sänkas och detta får stå sedan under svagare värme.

Vi valde idag att ha en brödskiva med smör på till detta och citronvatten...Tallriken i mitten är till jyckarna med bröd och smör, lite A-fil, och lite av gulaschen... men inte varje dag...
Lite sömnig är jag allt och skall  "coola down"  för att till sist återgå till slafen & Goder Natt,
//Harriet


... uppe med tuppen del 7:Kvällen som lider mot sitt slut i bild och med kaffe:
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥