onsdag, juli 13, 2011

NattBloggen:




















NattaKäket: GULASCH i slavisk anda


Blandas tillsammans runt 1 tsk milda det sista som var kvar... rapsolja... 1-2 st hönsbuljongtärningar, snabbtvättad tomat och skärd likaså gul lök, den sista moroten riven och färsk vitkål, det lilla som fanns kvar av frysgrönsaker med "thai", ris såsom något Basmati runt 1/2 deciliter... KRYDDA: 2-3 lagerblad som plockas bort efter ett litet tag, mild mald paprika, salt och malen vitpeppar. Och till sist Vatten... och då skall detta kokas upp för att sänkas och detta får stå sedan under svagare värme.

Vi valde idag att ha en brödskiva med smör på till detta och citronvatten...



















Tallriken i mitten är till jyckarna med bröd och smör, lite A-fil, och lite av gulaschen... men inte varje dag...
































Lite sömnig är jag allt och skall  "coola down"  för att till sist återgå till slafen & Goder Natt,
//Harriet


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥