fredag, september 04, 2015

Premiär för en Asterix i sängen:

Någon steg upp före idag och jag valde att dra mig en stund i sängen. Plötsligt får jag hårda kraftiga tassar på mig som kollade läget.
Läget var bra och jag fick en gäst bredvid mig. En stund senare när jag klev ur sängen låg Asterix kvar en stund innan också han tyckte att det var dags att lämna sovrummet.

Jag har bäddat till sängen och bytt örngott idag och sovrummet är alltid stängd efter det att sängen blivit fixad.
MELLANMÅL blev det idag. Tunnbröd & smör till kaffet.

FREDAGENS: /blodpudding & lingonsylt/StandardMjölk/


En skön promenad blev det och det var en fin stämning här idag. Det fixades och donades här för imorgon Lördag är det barnfestival mellan kl 11:00-17:00. Det verkar som det på kvällen kommer bli matservering i Gula Huset "VänHem", som ligger strax efter slöjdstationen och "Mulle Mecks verkstad".

Eftersom det verkar bli lyckat väder tänker vi vara på annat håll. Jag har gått med hundarna ibland, men i år verkar vädret lyckat och det hela verkar bli en anings större i år och mera välplanerat och deltagarna som går runt och kollar och fixar väl djupt engagerade.

Sååå vi önskar de närvarande en härlig Lördag.


Hutt "Canadian" & kaffe innan vi hoppar in i duschen, därefter blir det hobbyrummet.HEJ SÅ LÄNGE,

Yrvädret:
Torsdagen blev i snabbare drag en städdag...


TORSDAGENS: /bruna bönor &... /StandardMjölk/Furminator  snabbmassage borste utredare. De alla gillar denna ännu bättre.
Ibland händer det att de överraskar en med val av plats eller stilmässig vilande ställning. Oftast blir det ingen bild men nu  i bloggandets stund blev det några stycken...


HEJ SÅ LÄNGE,

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥