torsdag, november 01, 2012

Hemskt med röda paljetter... :Dessa ljus är det som skall med till nyårshelgen och nyårskläderna satt bra på och var fina... men inte det röda paljettlinnet... hemsk & förskräckligt, skämmes på mig att lägga ut sådant i bloggen. Nåväl när jag fick se den första röda paljetten trilla ned på golvet, då åkte den hemska trasan ner bland soporna. Jag hörde bara en suck från The Goatlod och ett innerligt tycke :- Usch, ja.

Ajjja... nu måster jag minka med beställningar och hushålla bättre och dessutom ut med trasorna bland soporna...Bytt vatten i akvariet... smidigt... -ut med akvarievattnet genom duschbrunnen - däremellan hämtar jag slangen och tömmer denna ned i duschbrunnen- in med vatten till akvariet genom fästet duschen och vrider ett litet handtag nedåt så att vattnet åker ut denna väg... innan detta sätter jag vattnet på ljummet, men inte för varmt. Nu har jag vanan på detta också. - till sist hämtar jag slutändan (slangen) hos The Goatlord och tömmer slangen på vatten... innan jag till slut rulklar ihop det hela... Det är en fördel att vara två på detta... en på ena sidan och en person i andra änden...
Under tiden sitter jag på holken och vilar... bättre än hinkar.

Gammeldags ugnsäpplen väntar och denna gång med vaniljsås...  Min sista kaffekopp och sedan reclinern och Te...

En bit av tand flög sin kos... sådant som är vanligare efter 40 strecket... skippa hårda karameller...:

TORSDAGENS MÅLTID: /citronbitare/mos/PressGurka+äpple/StandardMjölk)

(MOS: kokad skalad+skuren potatis+stöt med klick milda(marg. 80%)+klick standard mjölk/ smaksatt med puttelite malen vitpeppar)


Dammsugningen gick undan... lite skräp från hundarna såsom löv... och farstusvalen +3tr.steg upp+3tr.steg ned. Rent och fint utanför sin dörr är inte så dumt.  Hobbyrummet togs av The Goatlord, fast jag tog all disk idag.
Tvättningen är precis klar och det blev bara en tvätt denna gång .

Ett rött paljettlinne idag:) meningen var att jag skulle använda något över denna... för endast paljettline ser väl lite pluttigt ut. MEN det är städdag.

Hmmm... Lördagspåse ocj liknande inget att rekommendera...  trist godis... Njae... lite hockeypulver gillar jag, men inte The Goatlord...
En liten bit på min tand gick av, sååå jag har bokat en tid direkt hos tandläkaren. Lite pinsamt då jag avbokat våran tandhygienist för oss bägge här.
Väntar man blir det rotfyllning eller tanddragning och all vad det heter och då flyger tusenlapparna... och en liten lagning ligger väl under tusenlappen.

#Nästa vecka badning av hundar och jag har klippt bort lite tovor utom Titti som vägrar, men hon har inte mycket päls.(Förberedelse inför trimning/spa)
#Veckan efter tandläkaren.

Nu väntas livet utanför... brådis... och ikväll skall jag fixa till Gammeldags Ugnsäpplen.Film:

 *väldigt bra...* 
JESSE STONE: death in paradise (2006) amerikansk hårdkoktkrimanalfilmserie  del3
* en gullig historia... men man skall nog gilla hund för att uppskatta... *

DARLING COMPANION (2012) DRAMA
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥