onsdag, januari 16, 2013

VECKA 3 tisdag:
TISDAGENS MÅLTID: /bruna bönor+bacon+potatis/MATHEM.SE var här med varor och de har jag lagt in på de rätta platserna. Denna gång var det lite städprylar med. Propplösare för (WC-Dusch-köks avlopp) denna gång MRmuscle... ibland Tomik märket /funkar utmärkt, luftrenare citrus (testade denna... toppen. inga obehagliga eftervärkningar), fläckbortagning för matta... inte testad ännu.

Ibland kan en hund få upp gula sura uppstötningar... antingen oftast hungerskänslor eller spya... av för mycket mellanmål...

Runt kl 17.00 får jyckarna sin mat Friskies 15kg köt foder. 1,5 - 2,5 dl högst. några frollic. någon gång klicken naturell mild yoghurt,

Runt kl 23.30 delar jyckarna på en blodpudding. innan läggdags har jag omedvetet "skämt bort dom att de skall ha någon brödskarv, knäckeskarv, ost, eller en klick pålägg. och detta tillägg är vid vårt nattakäk.
Dentastix tuggben mellanstorlek. någon gång vi har lite godissnacks. De får allt en smakbit av någon ostbåge,chips, jordnöt, men det är inte ofta vi har detta.
Kyckling mår Collies dåligt av och skall helst inte ha ben från kött. Titti kan ta någon bit ngn gång men inte ofta. Här är det konkurrens om maten och här gäller det att ge lika - annars blir det dålig stämning.

Vila i min RECLYNERFÅTÖLJ och SOAserie och varsin pandalakritspåse.
 Jyckarna får varsin tuggben nu...


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥