lördag, januari 15, 2011

Lördag... :

Lördagsmaten: fårostsallad och čevapčiči + skivad potatis i ugnsform: valfri färs ( i mitt fall blandfärs), pressad vitlöksklyfta, mild paprikakrydda, salt, mald svartpeppar:

VARGJAKTEN:


Det gör ont att läsa sifferantalet på just nu så många vargar döda.

Jag läste för ett tag sedan också att vargjakten här i Sverige går inte i enlighet ihop med EU:s syn och regler kring vargjakt.

Vi var på Nordens Ark sommaren 2005 eller 2006 efter att en storm tagit många träd och då kunde vi se alla vargarna som just då fanns på Nordens Ark och även alfahannen och det var en stark naturkänsla/upplevelse.

Här är bild och länk på artikeln som finns i G-P:
http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.529024-i-dag-startar-vargjakten

MUSIK:


RATT infestation (2010)

NattBloggen; TEMA - Lemmy:


Det har börjat att snöa som 17 igen och lägger sig på den gamla is/snön.
Förövrigt spenderade vi våran Fredagskväll/natt inne i hobbyrummet.
Det blev lite krubb till TV; näst intill alkoholfritt vin och en rostbiff-klämma; efter detta lite Dumle och örtte:
~~~~
FILM:


LEMMY (2010)

SKITBRA!!!BOK:

Lemmy - WHITE LINE FEVER

Jag har faktiskt inte läst denna pocketbok ännu, men så är jag väl en av de sista som köpt boken... MEN jag fick syn på den när jag för första gången klev in i HEMKÖP på Selma Lagerlöfstorg, H-Backa någon gång innan vintern... men men jag har en köordning och när denna bok kommer till sin tur - först då skall jag läsa:

En del av gästerna i filmen fällde sina favoritkommentarer sagda eller gjorda av Lemmy och här är min från mitten av åttiotalet om giftermål: - I'm a honest guy - I don't lie... that's one reason I don't wanna go married... sedan dess ringar denna fras i min hjärna då och då...


Bilder tagna ur slutet av filmen: 


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥