söndag, oktober 10, 2010

VECKA 41:

VECKANS FRAS:

"Jag gillar långa promenader... i all synnerhet när de tas av personer som irriterar mig..." Noel Coward
Och denna vecka har jag bara två lediga dagar, sååå jag vet inte om jag kommer vara verksam lite eller desto mera för att på något sätt avreagera mig... hur reaktionen blir vet jag inte i förväg. Men är jag på något vis overksam då vet du/ni varför (ja, inte varför, men att jag är lite upptagen).

Svejs, vi syns eller hörs eller bloggs,
//HV

Att rusta upp för OSS:Påklädd, men intog dagtablett lite väl sent. Jag höll på att glömma denna. Problemet med "denna" är att jag skall egentligen intaga denna då jag direkt stiger upp, men ändock valde jag att intaga den nyligen, när jag väl kom på att jag glömt att ta dessa.

Nattatabletterna igår kväll intogs lite väl sent ( höll på att glömma).
Jag börjar nu komma ur rytm och balans vad det gäller mediciner.
Därför kommer jag ta natta-tabletterna mycket tidigare under kvällens lopp/natt för att försöka komma i rytm och balans igen vad det gäller medicinerna som för mig är mycket viktiga att intaga och det lär nog dröja tills jag kommer att återgå till att ta en enda tablett (en av dessa tabletter min bastablett som jag egentligen skall intaga) efter behov igen och hårt och långt arbete bakom detta blir detta. Och om det lyckas bli så vet ej... men högst är på normalt vis ca 3ggr om året och något år inga tabletter alls... var på väg mot inga tabletter alls, när yttre omständighet stjälpte mig fullständigt.

(Av yttre problem, påfrestningar & omständigheter som inte på något vis rör min make, men på tragiskt vis tvingats bli. Men nu när Gert lyckats komma upp på bena igen är det min tur nu. Gert har eftersviter på sin stroke och hur dom kan se ut är mycket indviduellt. Och jag har eftersviter av psykisk misshandel).


Men nu när vi lyckats resa oss ur lite av denna skiten. Nu är det OSS och bara oss ~ JAG ,som gäller i första hand efter allt.

Tackar till de som stött oss under denna tiden och även de handlingsförlamade och inga ord till de som stjälpt eller haft ovilja på negativt vis eller likgiltighet.

MUSIK:

SADE soldier of love (2010)SAVAGE ROSE  the best of  (1996)
MAGGIE BELL   suicide Sal  (1975)

//SEM HV


En härlig HöstLördag i bild 2:
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥