lördag, januari 31, 2015

Grått, dystert, litet snötäcke men framför allt härligt vindstilla med +1:Idag steg jag upp tidigt och har haft gott om tid vid PC:n, dessutom tog jag dammsugaren och drog snabbt över mattorna. I natt har Nellie kräkts, men avföringen är bra, därför dammsög jag och tvättade även rent efter Nellie.
Jag har kokat upp vatten och lagt i skålen med torrkulorna, för att de skall mjukas upp. Hoppas att hon snabbt blir bättre.
När vi åker ut sedan skall jag ta med Dentastix tuggben - dessa har jyckarna aldrig haft problem med, några frollics...
Det mjuka torrfodret är tänkt och jag hoppas att hon äter innan vi åker ut, men dentastix hoppade hon upp på mig knep den ur handen... några frollics åkte ned. Det mjuka torrfodret är inget som faller henne i smaken, så jag ställde undan... får se om hon tar detta när vi kommer hem... Titti började bli grinigare nämligen över denna matskål som Nellie inte vill äta... blev för inbjudande, så nu har jag ställt undan denna.


Nytvättat hår ser definitivt snyggare ut än otvättat och trassligt hår. Tog bort det gamla nagellacket med aceton och fyllde på med nytt guldfärgat.Lyssnar på Kreator... och har precis tagit mig ett mellanmål eftersom jag steg upp tidigt. Havrebräck med becel gold, 1 st saltgurka och 2st kokta ägg.HEJ SÅ LÄNGE,GODER NATT:


Snöplog  lite varstans...

Ljungen håller sig fin...

Håret är fortfarande fuktigt efter badet och nu är jag lite trött... Strax in i bädden,

GODER NATT,
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥