torsdag, september 17, 2020

VECKA 38 ... tänderna skiner igen:


FRUKOST gene "fibervarianten" LUNCH fruktbricka & mild naturell yoghurt med havregryn i och blåbär istället för havregrynsgröt





TORSDAGENS dafgård "kålpudding" & flytande soppa "buljong från kokta grönsaker"  & sallad

Då är mina tänder fixade! Otroligt snabbt och smidigt.
Två nya fina zirkoniatänder som stöd och fin färg.
Jag passade på att fråga om eltandborste... Det räcker för mig en "mjuk/soft" tandborste.
Eltandborstar rekommenderas bara när man inte kommer åt med vanlig tandborste, annars är de lika bra... Jag skall ha halva borsten mot tanden och halva tandköttet, så skall det inte vara några problem... 

Jag var inne på LIDL och handlade. Det var första gången jag var just på LIDL nära Olskroken. Butiken var liten jämfört med andra LIDL, men det fanns tillhörande garage/däck intill butiken.
Jag var främst ute efter ketchup och eventuellt morötter, som tagit slut för imorgon, då jag skall laga till en pasta Bolognese.
Jag köpte lite annat samtidigt bl a en fryspåse med schnitzlar som var 30% nedsatt pris.
Butiken var liten och trång, så jag glömde av att hålla avståndet i kön. Ett trevligt leende påminde mig och jag fick syn på det streckade golvet och ställde mig rätt.
I denna lilla butik slängde annars folk gärna små ord med varandra på avstånd på så vis var butiken gemytlig.
Det var roligt att besöka butiken eftersom det var ett tag sedan jag handlade i en fysisk butik, fast jag tror nog att jag håller mig till e-handeln som jag vant mig vid.
Jag stack in  på en WILLYS och köpte lite salami Milano också...  Jaaa... duuu,  dessa dyra närbutiker även om de är lågprisbutiker!!! 






♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥