tisdag, mars 16, 2010

Dagen i stort sett...


... vi käkade på MARCOS RESTAURANG idag... salladsbuffé och någon stekt biff med löksås och stekt potatis... maten brukar funka här... men den stekta biffen växte i munnen så jag var bara tvungen till att ta ut denna ur munnen och lämna kvar denna (en större bit)... men vi var där runt 15 tiden och då är det stopptid för Pizza/pasta buffé... de hade pizza över och lade ut dessa vid salladsbuffén och jag norpade 2 bitar som var oerhört goda, så jag blev mätt ändå.

Glada i hågen åkte vi vidare och jag tog hundarna på en tur i Slottsskogen och efter detta blev det ICA kvantum vid Munkebäcksmotet.När man väl var hemma så har jag snabbt vart inne på myspace... och även facebook där jag spelat : FARMVILLE & Café world... surfat runt lite.
Jag ringde upp "Helene" runt kl 19.45 och lade på luren vid kl 20.25.
Det var ett bra tag sedan vi hördes av och det blev en hel del att gå igenom... till sist var vi tvungna att ge upp, men vi bestämde ingen träff eller när vi skall höras nästa gång, bara att jag skall höra av mig till "Helene" om det blir någon träff med gamla polare och dessutom eventuellt några klasskompisar och så där...

...och nu slutligen bloggar jag och strax skall jag in i duschen...


... för att efter detta kolla på den engelska versionen av WALLANDER ~ the man who smiled med Kenneth Branagh som huvudrollsinnehavare... jag upplevde de första lite sega och lite konstiga i och med att jag jämförde med de svenska filmerna också... men längre in börjar de faktiskt bli riktigt bra.

TisdagsBloggen:Vädret: fullt solskens pådrag och +4 grader...
Lite farmville och café world... surfning och nu blogg...


Nu är jag trött... men skall kolla ett program på SVT 1 först... om 10 min....

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥